Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzaniepokojona 1

co sie z nia dzieje , pomocy

Polecane posty

Gość gośćzaniepokojona 1

Pomozcie mi . Moja kolezanka ma problemy. Powoli staje sie wrakiem czlowieka .Niewiem jak to zebrac w logiczna calosc...... Chlopak z ktorym jest 10 lat ja bije , zdradza itd . Przeszla juz zalamanie nerwowe , leczyla sie na depresje.Dodatkowo problem z alkocholem. Na jakis czas zerwal sie nasz kontakt z winy jej facet .( w tym czasie brala lekarstwa i nie pila)TTeraz znow sie przyjaznimy ale .... Nie czuje od niej alkocholu, a w przeciagu paru minut ona zypelnie sie zmienia , zaczyna nie wyraznie mowic , powtarza sie co 2 minuty mowiac to samo a opowiada z przejeciem jakby mowila po raz pierwszy . Czy to moga byc jakies leki nasenne ? Albo narkotyki ?

Gość gość
Do Lekow nasennych musi miec dostep wiec odpada . To nie jest zachowanie po alkocholu , pytalam czy dobrze sie czuje i czy cos brala to sie obraxila ze nie ....

Gość gość
Myla sie jej fakty z zycia , opowiada mi najgorsza prawde jak ciezko jej w zyciu a klamie ze jest w pracy , wogole watpie czy ona ja ma . Najpierw mowi ze cos robila a nazajutrz mowi ze robila cos innego ....

Gość gość
To spadac.