Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mani i pedicure

Polecane posty

Gość gość

Mam 64 lata i podobają mi się paznokcie w ciemnych kolorach.Co radzicie jeśli moja wnuczka 11 letnia twierdzi ,że to już nie dla mnie?

Gość HankaT
Wnuczka ma 11 lat więc wątpię, czy powinna się jej Pani słuchać w sprawach urody. Pięknie zrobione paznokcie dobrze wyglądają w każdym kolorze. Jednak warto też pamiętać o ładnych zadbanych dłoniach. Ja sama uwielbiam mocne, zdecydowane kolory i mogę polecić manicure hybrydowy Shellac (ja swoje paznokcie we Wrocławiu robię w salonie Anna Pikura). Jest super alternatywą dla standardowych żeli i akrylów. One mocno niszczą płytkę a Shellac jest delikatny i super wygląda. Proszę więc nie pytać nikogo o zdanie tylko robić to, na co ma Pani ochotę. Pozdrawiam

Gość gość
Ciemne lakiery według mnie są idealne dla osób dojrzałych. Nie wyobrażam sobie dojrzałej kobiety w neonowych kolorach! Jakiś ciemny fiolet, burgund, granat czy ciemny brąz według mnie są idealne dla kobiet w Pani wieku! :) Wnuczka z pewnością chce jak najlepiej, ale myślę, że tok myślenia 11latki a 20paro latki jest chyba troszkę różny jeszcze :)

Gość lidka01
Moim zdaniem ciemne lakiery pasują dla osób dojrzałych, a jedenastolatka rzeczywiście ma małe doświadczenie w tym względzie, żeby mogla obiektywnie doradzić. Staranny pedicure http://www.innaklinika.pl/oferta/56-pedicure wykonywany jest w każdym wieku, a kolor lakieru to rzecz gustu. W końcu chodzi też o to, żeby samemu się dobrze czuć.