Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wali mnie co sie stanie z tym krajem, dla mnie musi sie tylko hajs zgadzać

Polecane posty

Gość gość

nie jestem patriotą, sram na to

Gość gość
no i dobrze

Gość gość
Ja jestem patriota ale jak widze durni ktorzy staja w obronie tych ktorzy ich 8 lat okradali i robili w c***a to mi sie odechciewa... Tez sie zastanawiam czy nie zaczac robic tak zeby mi bylo jak najlepiej a reszye miec w doopie niech ich tuski i petru dymaja :)

Gość gość
Tak dziwnie sie sklada,ze od tego co sie stanie z tym krajem zalezy czy bedzie ci sie kasa zgadzac.wiec jak cie to wali to nie placz potem ,ze kasa sie nie zgadzac bedzie.

Gość gość
wole kase u niemców zarabiać

Gość gość
Tylko sie nie zdziw,ze za jakis czas niemiec-szef wezmie na twoje miejsce uchodzce,ktory bedzie robil za polowe pensji twojej.albo jeszcze mniej.z uchodzcami zaczyna sie syf konkretny.

Gość gość
Tez nie jestem patriota zyje gdze mi lepiej i sram na kazdy kraj

"Najmniej wartościowym natomiast rodzajem dumy jest duma narodowa. Kto bowiem nią się odznacza, ten zdradza brak cech indywidualnych, z których mógłby być dumny, bo w przeciwnym wypadku nie odwoływałby się do czegoś, co podziela z tyloma milionami ludzi. Kto ma wybitne zalety osobiste, ten raczej dostrzeże braki własnego narodu, ponieważ ma je nieustannie przed oczyma. Każdy jednak żałosny dureń, który nie posiada nic na świecie, z czego mógłby być dumny, chwyta się ostatniej deski ratunku, jaką jest duma z przynależności do danego akurat narodu; odżywa wtedy i z wdzięczności gotów jest bronić [rękami i nogami] wszystkich wad i głupstw, jakie naród ten cechują"

Gość gość
Powinni cie wsadzic do wehikulu czasu i do np.1940r czy innego czasu.tam bys byl radosnym filozofem.

Gość gość
bo ważne

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!