Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto zginie

Ilu ludzi zginie w wypadkach w te święta przez pijanych kierowców

Polecane posty

Gość kto zginie

i innych debili na drogach? Może to właśnie ktoś tu? Wiele osób nie doczeka końca roku.

Gość gość
W tym miesiącu tylko do dziś zginęło na polskich drogach 140 osób.... Bez komentarza

Gość gość
Trudniejsze egzaminy na prawo jazdy, bardziej rygorystyczne przepisy drogowe nic nie dają i nie wiem sama, kiedy zmieni się mentalność polskich kierowców.

Gość bez alkoholu
to jest masowa eksterminacja społeczeństwa z rąk własnego społeczeństwa które chlanie ma w genach, kupa patologicznych alkoholików. Dlatego już od wielu lat nie pije nawet piwa. Alkohol to zło.

Gość roboty drogowe
Piwosz 22lata dziś No ja nie zabije nikogo bo nie mam se prawkasmutas.gif xxxxx tylko nie chodź ulicami bo jakiś debil cie przejedzie

Gość gość
przestańcie zwalać wszystko na alkohol i mówić alkohol to zło, to wy nie potraficie pić, tylko zalewacie mordy jak świnie , tylko kretyni potrafią wsiąść za kółko po alkoholu, normalny człowiek tego nie zrobi nie ważne czy wypije pół piwa czy pół litra, jak się nie umie pić bo ma się zryty łeb to się nie pije- proste, to człowiek jest złem a nie alkohol

Gość gość
alkohol to zło, jakby go nie było to nikt by nie chlał, proste