Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i znowu porażka

Polecane posty

Gość gość

Przez trzy tygodnie jestem na diecie ćwiczę na orbitreku i spadlo mi trzy kg w pierwszy tydzień dwa a przez ostatnie dwa tygodnie po pól kg a myślałam że waga pokaze mniej. Od rana mam spieprzony humor przez i odpuszczam bo po co się wysilać

Gość gość
I dlatego jak się nie zmienisz to będziesz mieć sflaczała cielsko. Bo masz słomiany zapał i nie masz wiedzy na temat ludzkiej fizjologii. Doucz się, poczytaj trochę (coś innego niż Chodakowską i gazetki dla bab), dostosuj dietę i treningi do zdobytej wiedzy i obserwacji włąsnego orgaznimu, bądź konsekwentna to dasz radę.

Gość gość
To znaczy jak to jak się nie zmienię o co chodzi? Nie czytam Chodakowskiej

Gość gość
Powiedz jak wyglądało Twoje życie PRZED dietą, ile miałaś aktywności fizycznej. A potem opisz w skrócie ostatnie 3 tygodnie.

Gość gość
Dwojka dzieci jedno malutkie brak czasu podjadanie i brak sportu teraz nie jem słodyczy ograniczylam niezdrowe jedzenie zamiast słodyczy owoc i pól godziny ćwiczenia na orbitreku mam niedoczynność tarczycy ktora wyszła w ciąży lecze się od roku eutyrox 75

Gość gość
Owoxmc to glownie cukier.

Gość gość
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/cwiczenia-dieta-rygor-ale-brak-efektow-odchudzania/104660/1/ a 3 tygodnie to już w ogóle za mało by pobudzić metabolizm. Szczególnie, że "nagle" organizm znalazł się w nowej sytuacji: mniej kcal w żarciu, więcej wydatków - to znak dla organizmu, że w środowisku jest kiepsko z pożywieniem więc trzeba się spiąć i wykorzystać wszystko w jedzeniu co się da, i nie chudnąć raczej bo to źle będzie rokować w tak ubogim otoczeniu.

Gość synaptic3
Czasem jest to wina złego treningu, mi pomógł specu ze strony orbirekguru, polecam serdecznie, świetne porady o wszystkim co związane z orbitrekami. Od treningu po sprzęt. Wydawało mi się, że sama sobie świetnie poradzę z ćwiczeniem na orbitreku, bo co może być w tym trudnego, ale nieraz warto zasięgnąć czyjejś rady żeby ćwiczenia były jak najbardziej efektywne.