Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj stracilam prace,a dzis chlopak ze mna zerwal

Polecane posty

Gość gość

jestem zalamana, placze od rana nie mam odwagi isc na line... Wczoraj dostalam wymowienie z dnia na dzien bez ostrzezenia.. Moj chlopak z ktorym od miesiecy sie psulo, napisal dzis,ze miedzy na mi koniec i nie chce mnie znac:(

Gość rudy lisek rusek
skąd jesteś? ja cie przygarne jak nie jesteś szmatą czy inną patologią

Gość gość
spoko spoko, to normalka, tak bywa. rzadko kiedy jedna rzecz sie pier.oli. swoje wypłaczesz, znajdziesz lepszego faceta i bardziej płatną pracę. nie łam się, bo jak się będziesz łamać to trzecie niszczęscie cie spotka. Przerwij złą passę a szczeście sie odwróci.

Gość gość
jestem z kujawsko pomorskiego teraz b ede pol roku zwolnienie ciagnac nie mam sily zyc :( swieta za pasem a w moim mieszkaniu wyglada jak by bomba strzelila. Lezę caly dzien na tapczanie i patzre na to... nie mam odwagi skonczyc ze soba

Gość gość
Wytłumacz sobie, że tak miało być. Z chłopakiem to była tylko kwestia czasu, a z pracą. To tylko praca, znajdziesz drugą. Zakończył się jeden etap w życiu, zaczynasz kolejny, może dużo lepszy?

Gość gość
No to przyzwyczaj się do tego, że nie masz pracy ani chłopaka. I ten stan potrwa jeszcze długo.

przynajmniej dzis bylo wyjatkowo cieplo i ladnie, powinnas dostrzegac tez takie plusy... :P:P:P