Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość ludzi jest p*****lnięta

Polecane posty

Gość gość

Większość ludzi jest p*****lnięta

Gość gość
Roszczeniowa, wredna, fałszywa, ma dziwne odchyły, mało konkretna. Ja pierdolę, co się dzieje z tymi ludźmi? Ja też mam swoje wady, ale je widzę (albo opieram się o konstruktywną krytykę) i staram się je powściągać. Ale ja już mam dość tych ludzi. Zawsze myślałam, że są fajniejsi. Nie są. Niestety.

Gość gość
większości ludzi odbija od dobrobytu w dzisiejszych czasach,mimo wszystkich narzekań na rzeczywistość nigdy nie żyło się wygodniej,większość ludzi naprawdę nie jest stworzona do jakichkolwiek wyższych celów tylko do tego,żeby zapierdalać pod nadzorem

Gość gość
naprawdę ludziom odbija bo jest im za wygodnie,wez takiego z**** Breivika,nie lubił Arabów a pozabijał dzieci

Gość gość
Ale wiecie co? dzięki tym ludziom chociaz bardziej doceniam tych normalnych. Znam ich aktualnie malutko, bo tylko 2 osoby, ale cholera.. dziękuje niebiosom, że ich poznałam.

Gość gość
każdy ma jakieś odchyły tylko chociaż trochę mądry człowiek zastanowi się czy one maja odrobinę sensu w danych okolicznościach,a zjeb z nudów będzie myślał,że naprawdę ma misję

Gość gość
No ja też mam odchyły. Ale takie nie dotykające jednak mocno innych ludzi.. bo niekoniecznie wyrażane w stosunku do nich.