Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie u tatuażach?

Polecane posty

Gość gość

Tolerujecie dużą ilość u dziewczyn? lub jeden a większy jest mile widziany? dodaje seksapilu czy raczej odbiera? Wypowiadajcie się :)

Gość gość
ja myślę,że tatuaż jest fajny tylko jeśli jest albo piękny albo ma wartość sentymentalną robienie durnych napisów, z błędami, w jezykach chińskich, hebrajskich, tribale, smoki, to jest wieśniactwo i gonienie za modą, ciekawe co za kilka lat te hipstery zrobią ze swoimi ciałami...

Gość gość
Mój nie lubi, wydziela sobie jakieś miejsca "kobiece" i "niekobiece" na tatuaż (co dla mnie jest bezsensem - bo tatuaż nie musi być seksualnie nacechowany i być np. na pośladku). Ale to, że mam w miejscu co mu się nie podoba nie ma większego znaczenia, w ogóle ta kwestia nie była istotna, nigdy nie usłyszałam że mam usunąć itd. Ale każdy facet będzie miał inne podejście. To, że jeden CI powie, że uwielbia tatuaże nie oznacza, że drugi (ten na którym będzie Ci zależeć) nie oleje Cię z tego powodu.

fakt tribale to żenada teraz prawie każdy się tego wstydzi i zakrywa innym rysunki itd sa piekne