Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to koniec przyjaźni

Polecane posty

Gość gość

Mam lub miałam przyjaciółkę od piaskownicy, 25 lat. Mieszkamy przez siatkę. Całe dzieciństwo, lata szkolne, studia się przyjaźnimy. Wakacje spędziliśmy razem. Kilka smsów dziennie. Potem szukaliśmy pracy, mnie się udało, jej nie. Ale kontak wciąż starałam się utrzymywać, nie zaniedbywać tego. Jakieś 7 mcy temu po roku od mojego początku pracy i ona znalazła prace, po godzinach tez dorabia, również w weekendy, w zasadzie 12 na dobę. Prawie nic się nie odzywa, nie napisze głupiego smsa. Jak ja napiszę odpisuje zdawkowo. Rozmawialysmy 2 tyg temu o tym, liczyłam ze coś się zmieni. Ale nic. 2 mce temu miała ur -zawsze je swietowalysmy. W tym roku napisała ze zaprasza ale jeszcze nie wie kiedy. Do tej pory mój prezent czeka. Jest szansa to odbudowac? Nie dociera gdy mówię jej ze nie sama praca żyję człowiek. Uważa że to uwagi nie na miejscu. A mnie zwyczajnie jej brakuje. Gleb kawy raz na tydzień czy 2 tygodnie skoro nie ma czasu. A tu nic, zero kontaktu. Nie chce się narzucać. Ale też nie mogę zawsze ja wychodzić z inicjatywą bo sama tego wózka nie pociagne.

Gość gość
Pewnie nie ma czasu a w wolnej chwili odpoczywa w spokoju. Tez tak mialam

Gość gość
Kiedys się obudzi ale będzie za późno.