Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolciaWRC

Pytanie do facetów mających konto na Sympatii

Polecane posty

Gość KarolciaWRC

Panowie, chciałam Was zapytać, czy na tym portalu zaczepiają Was również kobiety. Jeśli tak, to w jaki sposób i czy jest to częste. Pozdrawiam Was:)

Gość gość
Uwazam ze nie zaczepiają. Zlikwidowalem wczoraj konto z tego powodu. Mialem od 3 miesiecy zalozone i zadna nie napisala, a pisalem z dziewczynami naprawde z roznych pzredzialow wiekowych. Szkoda czasu, durne opisy kazda z nich zamieszcza typu "idealy nie istnieja" (jakie to odkrywcze :D ) a napisac nie potrafi do normalnego faceta, szukaja chyba kasiastego ksiecia z bajki :D

Gość KarolciaWRC
Pytam, bo właśnie się zastanawiam, czy jak napiszę pierwsza, albo puszczę oczko, czy nie wyjdę na zdesperowaną idiotkę...;)

Gość gość
Dla mnie nie wyjdziesz, bo ja nie uwazam takie osoby za idiotki. Ale juz konta na tym portalu nie mam i nie zamierzam miec z powyzszych wymienionych powodow.

Gość September09
Sama jestem ciekawa, tych wszytskich portali randkowych, ale tyle 'złego' się o nich słyszy...

Gość KarolciaWRC
Ale i sporo ludzi poznało się na takich portalach. Sądzę, że warto dać szansę. Im więcej szans, tym większe możliwości;) Fajnie jakby się chłopacy co nieco wypowiedzieli na moje pytanie - szczególnie tacy, którzy mięli dłużej konto...

Gość gość
Pytam, bo właśnie się zastanawiam, czy jak napiszę pierwsza, albo puszczę oczko, czy nie wyjdę na zdesperowaną idiotkę. Czyli myślisz jak typowa kobieta bo to standardowy tok myślenia. Zacofanie w głowach polek ma się nadal dobrze, wypada współczuć.

Gość gość
Też czekam na odpowiedź jakiś konkretnych Panów mających tam konto.

Gość gość
Też miałem tam konto,z naciskiem na miałem :)Nic ciekawego,prawie nikt nie pisze.Raz napisała pani oszustka,pisała dotąd aż nie wykupiłem konta premium,potem przestała odpowiadać.

Gość KarolciaWRC
A napiszcie jeśli można od razu czy uważacie się za przystojnych, czy mięliście zdjęcia, opis...:) Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi Panów:)

Gość gość
Ja tez mam pytanie. Czy wszystkie Karoliny sa takie puszczalskie? Jak dotąd mam takie doświadczenia.

Gość gość
Miałem zdjęcie i opis.Ja nie uważam się za przystojnego,ale podobno jestem,to opinia innych.W czym jeszcze mogę pomóc ??

Gość KarolciaWRC
Określ orientacyjnie jeśli możesz z jaką częstotliwością miałeś odwiedziny, a z jaką ktoś pisał lub puszczał oczko:)

Gość gość
Miałem, raz laska posłała mi uśmiech i tyle, to dziwne bo kobiety jak im coś takiego posłać to jęczą że się nie wysilamy, drugi raz kobieta wysłała mi szablon że zobaczyła profil i się spodobałem ale najśmieszniejsze jest to że na ten profil nie weszła, wysłała wiadomość z wyników przeglądarki chyba, no i raz normalnie napisała ale nie pamiętam co bo było to wieki temu. Portal ogólnie beznadziejny, faceci się frustrują bo stają na głowie i wysyłają poematy i cuda wianki a żadna nie odpiszę, a kobiety nie odpisują bo maja tylko jedną wiadomość na dzień. Odpiszą temu który będzie najprzystojniejszy. Dlatego ten portal to kapa i szkoda wydać na niego choćby 1 zł. Na innym konkurencyjnym portalu na którym jest nie za wiele ludzi poznałem fajną dziewczynę, naprawdę ładną, normalna fajna kobieta dała się zaprosić a wystarczyła jedna wiadomość (nic specjalnego) żeby zacząć rozmowę. To była jedyna osoba do której tam napisałem.

Gość gość
a jaki to portal?

Gość gość
twoo albo coś takiego dawno to było, profil założyłem w akcie obrzydzenia po sympatii, chciałem sprawdzić czy tylko tam taka posucha.

Gość gośćONAa
a może jeszcze jakiś Pan się wypowie?

Gość gość
sympatia to beznadziejny portal, głupie dziunie nie odpowiadaja na maile

Gość gość
Nad czym dziewczyno się zastanawiasz, przecież po to jesteś na sympatii żeby poznać kogoś kto cię interesuje. Jak cię zainteresował jakiś chłopak to napisz do niego. I przestańcie wypisywać już te głupoty że napisanie do chłopaka to jakaś "desperacja". Tak piszą tylko puste i tępe księżniczki.

Gość gość
Żeby kobieta pierwsza napisała to facet musi być naprawdę przystojny ale prędzej puści tzw.oczko bo one oczekują że kobiecie nie wypada pierwszej pisać ale to tylko polki tak mają...

Gość gość
gość dziś Żeby kobieta pierwsza napisała to facet musi być naprawdę przystojny ale prędzej puści tzw.oczko bo one oczekują że kobiecie nie wypada pierwszej pisać ale to tylko polki tak mają... X Dokladnie tak! Strzal w 10

Gość gość
z tymi Polkami to sie zgadza,ja bylem zarejestrowany na zagranicznym portalu i zaraz po zarejestrowaniu dostawalem wiele wiadomosci od kobiet