Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0205

Dziwne plamienia

Polecane posty

Gość gość0205

Zacznę od tego ze prawie 5 lat temu urodziłam i od tego czasu moje cykle sa 26-32 dni a ostatni 26. W tym cyklu w 15 dniu było jasnoczerwone 2 godzinne plamienie. Podejrzewam ze owulacja. Dziś jest 20 dzień a ja mam znowu plamienie ale ciemne, które pojawia sie i znika. Do tego ból piersi od wczoraj. Mój problem jest taki ze nie wiem co sie dzieje nie miałam tak nigdy a na okres mi to za szybko . Jeżeli chodzi o ciąże to staramy sie drugi mies wiec szanse sa . Czy któraś z was miała podobnie ?

Gość gość
Plamienia srodcykliczne mogą wskazywac na raka szyjki macicy

Gość gość0205
I od tego pierwszego plamienia okropny ból pleców w dole

No juz rakiem.nie stradzcie. Sama tez juz się bałam ostatnio a okazalo sie ze ciaza. A plamie okoloowulacyjne jest czymś normalnym

Gość gość0205
To okoloowulacyjne rozumiem a to dzisiejsze to juz nie wiem o co chodzi , jeżeli ciąża kiedy najlepiej test przy moich cyklach ?

Najlepiej może ok 30 . Dzis miałam ciemny krwotok ale taki jednorazowy.tak jak w okres .i juz tylko plamie.we wtorek ide do gina

Gość gość0205
Bez zmian raz jest plamienie raz nie ma . Byłam kupić test druga wyszła blada ale widoczna ale....jestem tak ostatnio zakręcona ze nie spojrzałam dobrze i dopiero w domu patrzę a to testy owulacyjne .

Gość gość
Umow się do gina przed planowana ciaza. Zbada cię, zrobi usg czy skieruje na badania. Niepokojace sa plamienia w srodku cyklu.

Gość gość0205
Gdyby to było takie proste nie pisalabym tutaj. Mieszkam w uk wiec bez szans zobaczyć tu gin