Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

mam depresje

Polecane posty

Gość gość
Ty masz doła pdzejdzie Ci ciśnienie atmosferyczne jest wysokie jeszcze te święta ogranicz fajki i będzie ok

Ja j***e z kumplem bylem to go wyj***lem bo mi cipki chodzily po glowie a on gej to kazalem mu sie wynosic poszedlem spac teraz wstalem i czuje sie tak chooyowo :/

Gość
ja tez chyba dostaje...plakac mi sie chce,chyba musze jakos odreagowac...:O

Gość gość
GGGB - buziaczki!

Gość
gość dziś :*********

Gość gość
Boś kumpla wywalił.

Gość gość
Mnie dupa boli bo sobie ją goliłam co gorsze ?

Gość
gość dziś hmm gdybym martwila sie takimi rzeczami to juz bym sie chyba pochlastala :) ps. chociaz jak bym miala owlosiona dupe to moze bym sie przejela :P

Gość gość
Sama se goliłam :classic_cool:

Gość gość
No wiesz to intymna sprawa :classic_cool:

Gość gość
Trzeba się depilować by nie wyglądać jak owłosione Yeti :classic_cool:

Gość gość
Choya macie pojęcie depresji. Waszym podstawowym problemem jest zwykłe nieróbstwo. Koło prawdziwej depresji to wy żeście qrwa nie stali. Dzieciaczki i baranki.

Gość gość
lepiej nie pytaj sierść jak u psa ja jak bym nie goliła nóg to bym nie musiał nosić spodni :classic_cool:

depresje mam oczywiscie przez swoja zyciowa ssytuacje. Ostatnio gadalem z moja przyjaciolka z polski, ktora jest moim idealem, idealny charakter idealny wyglad :P, wszystko idealne (moze oprocz cyckow xD), codziennie bywalem w pubach od jakichs 3 miesiecy, wypady na miacho z anglikami, itp. super, az siedzielismy dzisiaj z kumplem z nikim sie nie szlo spotkac bo wszyscy pracuja a jeden gdzies na drugim koncu anglii pojechal dzisiaj i lipa, uswiadamiam sobie, ze mimo ze mialem takie z******te 3 miesiace, to ciagle wszstko jest to samo, zastanawiam sie teraz, czy ja ciagle bede mieszkal w tym domu, czy ja sie kiedys wyprowadze i w ogole :/. Jutro mam probe o 15 i rano ide z mama do miasta, 9 stycznia nastepny koncert za sianko, takze wpadnie grosik, i w ogole poznalem goscia, co ma do wszystkiego dostep xD. Rozjepal mnie jak powiedzial, ze nosi lsd w portfelu ale nie ma portfela przy sobie, grubo.

piwosz od tego siedzenia w necie chlania i walenia konia juz calkowicie oderwales sie od rzeczywistosci, widac ze sperma ci uderzyla do mozgu smieciu brudny