Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu problemy!?

Polecane posty

Gość gość

Czy przy 30 dniowym cyklu miesiączkowym mogą boleć piersi już od 11 dnia cyklu? Biorę bromergon ponieważ mam podwyższoną prolaktynę, czy możliwe że znowu coś nie tak z tym hormonem? Piersi bolały mnie zawsze tydz przed @... martwię się że znowu coś nie tak z moimi hormonami...

Gość gość
Do @ zostało mi jeszcze 14 dni a od 7 dni już bolą mnie piersi i są nabrzmiałe. Ciążę wykluczam bo miałam ostatnią @ planowo, nie była tak obfita i bolesna jak zawsze ale była przez 4 dni... także to wykluczam...

Gość gość
chciałam Ci napisać abyś zrobiła test ale skoro okres był. nie wiem. może trzeba powtórzyć badanie tej prolaktyny

Gość gość
a może jednak dzidzia? wszystko może się zdarzyć :))

Gość gość
Oj aż w takie cuda to ja nie wierzę. Staramy się już 3 lata, bromergon biorę już prawie 2 lata i nic... więc szczerze nie wierzę że się udało...

Gość gość
A MOŻE JEDNAK. ŻYCZĘ CI TAKIEGO PREZENTU NA NADCHODZĄCE ŚWIĘTA :)) GLOWA DO GÓRY ;))

Gość gość
Gdyby nie Twoja miesiączka myślałam że to ciąża ale chyba nie. Może prolaktyna szaleje? Co dziewczyny?

Gość gość
a co nas to obchodzi!!!???? to twój problem nie nasz!!!!!! naraaaaaaaaa idiotki z kafeterii

Gość gość
Wszyscy mogą o wszystko pytać. Jestem tu dopiero drugi raz a widze że chamstwo na kafe dalej... :-/