Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanik do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Jaki stanik polecacie? Za rozsądną cenę mam na myśli stanik do max 80-100 zl

Gość gość
Mama alles. Ładne, różne modele, praktyczne, za taką cenę nie znalazłam lepszego. A że na czas karmienia potrzebowałam co najmniej po 2 w 2 różnych rozmiarach, a to tylko na pół roku, szkoda mi było wywalać po 300-400 zł. na Hot Milk. Do spania miałam takie miękkie, bawełniane.

Gość gość
Właśnie te bawelniane juz mam, teraz szukam czegoś lepszego na dzień. A gdzie kupiłaś? Może ktos kupowal w necie?

Gość gość
Ja też zakupiłam Alles- kupowałam z netu, bo są znacznie tańsze. Karmię teraz drugie dziecko i z mojego doświadczenia poradzę, abyś miała kilka szmaciaków ( ja kupiłam takie z bazarku) w jakimś orientacyjnym rozmiarze - do szpitala, na czas nawału, bo wtedy lepiej aby nic nie uciskało piersi, potem może przydadzą się do spania. I dopiero po kilku tygodniach jak piersi przybiorą jakiś ostateczny rozmiar kup ze dwa porządne staniki podtrzymujące biust. Ja kupowałam na all... Użytkuje 6 miesięcy i jestem zadowolona, mam model chyba cafe latte i chi-chi.

Gość gość
Ja kupiłam bawełniane w KappAhl (czy jakoś tak) w dwupaku czarny i biały za 60 czy 70 zł komplet. Bardzo wygodne i na dzień i do spania, ale już po kilkunastu praniach nieco straciły kształt. A na początku laktacji pierze się co chwilę tak mleko cieknie. Mam też z H&M szary, ze sztywniejszą miseczką, ale był niewygodny. Po wypruciu jakiś 2 drutów nadaje się do noszenia, ale i tak w szmaciakach mi wygodniej. Teraz szukam czegoś fajniejszego, żeby się dało mężowi pokazać jak kobieta a nie tylko matka ;) Niestety mieszkam na wiosce, więc pewnie wybiorę się do miasta dopiero na styczniowe wyprzedaże. czy oprócz tych Alles są jakieś sieciówki w galeriach, gdzie można kupić coś ładnego za rozsądną cenę?

Gość gość
z triumpha czy jak to tam sie pisze miekki ok 70 zł ale tak mega wygodny jak zaden:)

Gość gość
Idź do sklepu z biustonoszami ze swoim stanikiem i poproś aby przerobili go ma karmik.

Gość gość
Można też samemu przerobić na karmnik.. Ja tak robiłam bo mam rozmiar 75 GG.. Oferta typowych do karmienia była dla mnie mizerna .. Na necie jest cała instrukcja jak zrobić karmnik.... Obecnie mam jeden alles caramia i dwa zrobione przez siebie z frei... Ten alles nie umywa się do zrobionych przeze mnie

Gość Dk98
Triumph :) www.ekubas.pl tutaj znajdziesz w fajnych cenach :)

Gość 1sroczka
Specjalne marki do karmienia - bawelniane modele - baby ono 60 zł a canpol za 30 zł (ceny z happybabby.pl). Takie bardziej wyszukane, koronkowe znajdziesz w standardowch sklepach z bielizna. Choc te sa najwygodnieszje.