Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż mnie wyśmiał gdy powiedziałam że jestem

Polecane posty

Gość gość

Tak z******ta że powinien doceniać co ma. Ludzie na ulicy się za mną oglądają, koledzy męża też mówią że ma śliczną żonę dodam że mimo mamy 3 dzieci. Posprzątam, ugotuję, zajmę się dziećmi nie zdradzam. Będąc realistką w dzisiejszych czasach mało kobiet jest tak rozgarniętych i wcale nie jestem zapatrzona w sobie. Chciałam żeby mąż mi czasem powiedział że jest dumny że ma taką żonę a tu dupa wyśmiał mnie :/

Gość gość
poznaj innego to bedzie cie szanowal

Gość gość
Przestań robić to co robisz, wyjedź gdzieś na 2 tygodnie i zostaw go samego bez pomocy. Zobaczymy jak sobie poradzi.

Gość gość
bym musiała dzieci zabrać. Więc z nim coś nie tak nie ze mną? :(

Gość gość
Dzieci zostaw jemu.

olej s********a... wyjedz na tydzien chociaz do spa. przed wyjsciem tylko powiedz ,że jedziesz na wakacje i zobaczymy czy jestem taka beznadziejna. i wyjdz. nawet mozesz pojechac na pare dni do innego miasta. pozwiedzac. albo chociazby do kolezanki, nie musi wiedziec gdzie jestes. a co do dzieci to babcie moze pomoga. lub z wyprzedzeniem mu powiedz by wzial urlop. od biedy jak dzieciaki wezmiesz i go zostawisz na ten tydzien,tez bedzie efekt bo nie bedzie kto sprzatac i gotowac i tak dalej. takze powodzenia

Gość gość
Tak to ja bym nie mogła :( Prędzej go w dupę kopnę... Wtedy zobaczy co stracił bo jak ostatnio powiedział i tak nic nie potrafie dobrze zrobić...

OOO NIEEEEE! tak być nie może!!! Szukaj na dniach lokum, chociaz ciasny ale własny i zabieraj dzieci i mu powiedz,że zobaczymy kto nic nie potrafi zrobić. prymityw,szanuj sie bo w tej chwili tego nie robisz uciekaj

i to nie chodzi o to,że na stale sie wyprowadzisz. tylko na miesiac sie wyprowadzisz i wynajmiesz cos. i wtedy niech on sie jak glupek stara i zobaczy co stracil

Gość gość
Dziękuję :) Na pewno tak tego nie zostawię :) Coś wymyślę

Gość gość
Podziwiam kobiety, które mają jaja, żeby zrobić coś takiego, jak niezapowiedziany wyjazd lub wyprowadzka na miesiąc. Tak trzymać! :) Oni naprawdę nas nie doceniają.

Gość gość
nie bierz dzieci zostaw jemu, niech pokaże co potrafi