Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On na cos liczy

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Studiuje lekarski, zaprzyjaźniłam sie z jednym z lekarzy. Uwielbiamy ze soba rozmawiac, sa przypadkowe dotkniecia, flirt, wydaje mi sie, ze znaczące spojrzenia. Zdarza sie, ze jestem u niego w domu (ma zonę). Do tej pory unikał sytuacji, w ktorej bylibyśmy sami gdyby zona wiedziała-np.odwozil mnie albo z nia albo z kimś, ale nigdy sam. W ostatnim czasie jednak zdecydował sie zawieźć mnie sama. Jesli liczycie na typowe zakończenie, to Was rozczaruje, bo powiedziałam, ze zaproszę go kiedy indziej, bo dzis cos musze jeszcze zrobić. Czy wg Was cos moze z tego byc? Patrząc na nasza relacje?

Gość gość
A chcesz żeby było?

Gość gość
Dlaczego? Przecież jest żonaty. Jak zona się dowie, to będzie się tłumaczył że nic dla niego nie znaczysz. Po co Ci to? Chcesz być marionetką do bzykania?

Gość gość
Tak. Liczy na to, że wytrze swojego nabrzmiałego penisa o wnętrze Twojej waginy.

Gość gość
Bo sie w nim zakochałam. Wiem, ze to nie ma przyszlosci i ze moge liczyc tylko na romans, ale nic nie poradzę na swoje uczucia. Chciałam, naprawdę bardzo chciałam o nim zapomnieć, zrazić sie do niego, ale nie potrafię. Czy, w związku z moim powyższym pytaniem, sadzisz, ze po owym opisie jest na cos szansa?

Gość gość
Nie wiem. Takich rzeczy się nie robi. Chciałabyś aby Twój przyszły mąż Cię zdradzał? Ona też jest kobietą tak jak Ty i nie zasługuje na to. Jak będziesz się z nim bzykać, to zakochasz się jeszcze bardziej. Pogorszysz swój obecny stan. A co jeśli zaciążysz z żonatym? Tragedia. Nie rujnuj swojego i cudzego życia.

Gość gwoli wyjasnienia
A myslisz, ze on czekal na jakies zaproszenie z twojej strony? Moze po prostu wypadalo cie odwiezc i tyle. Moze to tylko nadinterpretacja z twojej strony. A tak na marginesie to z jakiej racji bywasz u niego w domu?

Gość gość
Widzisz, wiele razy wypadało juz wczesniej, a jednak zrobił to po raz pierwszy. Spotykamy sie towarzysko.

Gość gwoli wyjasnienia
Towarzysko? Studentka towarzyszka lekarza z zona? Musisz to wytlumaczyc. To chyba inne pokolenie, czy jak?

Gość gość
Weź młotek i wybij sobie to z głowy naiwna dziewczynko.

Gość gość
No on jest starszy około 19 lat ode mnie

Gość gwoli wyjasnienia
To moze juz nie jedna do domu odwozil :D. Moze wrecz ma z zona umowe...i potem sie oboje z tego smieja baraszkujac w lozku.

Gość gość
no to znalazłaś papę...;) oj dziewuszki dziewuszki... jak puściutko

Gość gość
Myśl głową :)

Gość gość
A sądzicie, ze odwiezie plus to ze dobrze nam sie gada, flirtujemy, dotkniemy przypadkiem spojrzymy znacząco czy myślimy w tym samym czasie o tym samym jest przejawem uprzejmości czy tego, ze cos moze sie wydarzyć?

Gość gość
A sądzicie, ze odwiezie plus to ze dobrze nam sie gada, flirtujemy, dotkniemy przypadkiem spojrzymy znacząco czy myślimy w tym samym czasie o tym samym jest przejawem uprzejmości czy tego, ze cos moze sie wydarzyć?

Gość gość
Takie głupie puste suki jak autorka studiuja medycyne a potem niszczą ludziom życie i zdrowie jestem ich ofiarą.

Gość gość
A jesli ze swoim wykładowca mam bardzo dobry, przyjacielski kontakt, ale on uważa, ze ze studentka "nie wypada", nie dosłownie to powiedział, ale można było tak wywnioskować, to jesli bede ładnie wygladac, ładnie sie ubierać, miła to on w koncu sie skusi?

Gość gość
to mąż zdadza głupie p***y,to mężusia pilnujcie,ale wy to ich oczyszczacie winna jest suka autorka

Gość gość
Pytam poważnie czy, czy jest jakaś szansa na romans jesli bede chciała przekonać go w sposób jaki napisałam powyżej, kulturalny, nie nachalny?

Gość gość
Jak uważacie?

Gość gość
Naprawdę nikt nie odpisze ?;(