Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kobieta zasypia na każdym spotkaniu , nie ma czasu na seks!:(((

Polecane posty

Gość gość

Witam , chciałbym przedstawić mój problem , ponieważ już nie wytrzymuje , chyba ostatnia nadzieja jest tutaj , sam nie myślałem ze bede kiedys o tym musial pisac.. :/ , a więc możę zaczne od tego , że ze swoją kobietą jesteśmy 4 lata w związku (oboje 20lat) , wszystko było ok , chociaż w sumie nie do końca , mianowicie chodzi o seks , gdyż ja zawsze miewałem większą ochotę i ostatnio jakos 2 miesiące temu to wyszło , że Ona nie zawsze miała ochote i robiła to tylko dla mnie , dodam , że nie potrafi dojść przez seks , ale orgazm łechtaczkowy zawsze ma! , no a głownie wszystko było ok , do tego momentu kiedy zaczeły się studia i praca , głownie chodzi o Nią gdyż ma prace fizyczną która ją strasznie męczy , robi po 10h dziennie i sb nd studia , zawsze spotykalismy się 2-3x w tygodniu i w weekend czasami raz czasami 2x w weekend , natomiast teraz widzimy się 1-2x w tyg i 1-2 w weekend przy czym są to spotkania na "chwilę" bo rano do roboty , na których zazwyczaj Ona zasypia , jest już tak od ok 2 miesięcy po miesiącu z Nią o tym porozmawiałem i wgl , do tej pory zawsze ja inicjowałem seks , za każdym razem , ja już tej sytuacji mam dośc , bo nie powiem jej żeby nie spała , gdyż wiem ze jest zmęczona po pracy , aczkolwiek wiem sam po sobie ze nawet ja znalazłbym czas na seks czy cokolwiek nawet jezeli jestem padnięty , aktualnie kochamy sie 3x na miesiąc czasami 4 zależy , ogolnie jestem zdołowany tą sytuacją nie potrafie już sobie z tym poradzić , nie chce jej zdradzić , bo ją kocham , ale czuje po sobie , że na dłuższą mete będzie to..(sami możecie dokonczyc://) , nie potrafię tak funkcjonować , bez namiętności , czułości , jeszcze gdy widzę , że Ona w ogole nie angażuje się w nasze zycie seksualne , jeżeli moge na Was liczyc to proszę o jakieś konkretne odpowiedzi :(

Gość
skroc o polowe.:P za dlugie...

Gość gość
w sensie spotkania ? , dzisiaj widzielismy się od 19 do 23 , w tygodniu od 18-19 do 22 max , mam skrócić do godziny? heh :/

Gość
heheh :P pisalam o tekscie bo troche dlugi-tym bardziej na ta pore :P

Gość
ale zaraz sie poswiece i przeczytam ;)

Gość
a rozmawiales z nia o tym szczerze?

Gość
moze rzeczywiscie niewyrabia, jest bardzo przemeczona? chociaz powinna cos z tym zrobic bo to nie jest normalna sytuacja...

Gość gość
Mam podejrzenie, ze sobie kogos znalazła. Moze w pracy lub gdzieś indziej. Kazdy ma określone libido i nawet przy duzym obciążeniu obowiązkami "średnia" jest zachowana. Moim zdaniem ma kogos... Kafemen@wp.pl

Gość gość
Jesteś słaby.

Gość gość
Ewentualnie znudziła sie Toba, ale boi sie rozstać. Woli wybrac cos co zna niż zaryzykować i sie rozstac. "Nowe" jest przeważnie nieznane, a wiec mało komfortowe dla kogos kto boi sie zmian. Kafemen@wp.pl

Gość Julaaaaa
Moze po prostu ma niskie libido. My z mezem tez ostatnio rzadko, bo jestesmy zmeczeni dosc... To smieszne, ale ostatnio seks co niedzieke hehe. Wredy oboje jestesmy wypoczeci. Moja rada to szczerze z nia pogadac, czemu tak sie dzieje i powiedz jej jak Ty sdie czujesz. Pozdrawiam

Gość gość
rozmawiałem już z Nią szczerze , raczej sobie nikogo nie znalazła , chociaż wiadomo pewnosci nigdy nie mam , no praca 10h dziennie + studia w weekend , staram sobie to tłumaczyć jakoś ale serio nie daje rady , sam nie chce się też męczyć , nie wiem co mam zrobic eh.

Gość gość
????? Dziewczyna haruje po 10 godzin dziennie w fizycznej pracy, studiuje I wciaz Ciebie zaspokaja raz na tydzien a ty narzekasz?Wspolczuje Jej chlopaka :/ Powinna Ciebie wymienic na lepszy model!!!! Wiesz co wiele dziewczyn w dzisiejszych czasach szuka kogos kto nimi sie zajmie. Kogos kto zabierze na zakupy, oplaci rachunki a one beda siedziec w domu na d***e I ogladac tv, albo chodzic robic paznokcie czy na solarium (mam taka kuzynke). Twoja dziewczyna jest ambitna, pracowita I chce po prostu cos osiagnac w zyciu a ty tylko o sexie............ Debil.

Gość gość
Do gosc03:51. ty chyba z chujem na rozumy sie zamieniles. To ze pracuje to od razu swieta? A co jak oboje tak pracują? Wezma slub i bedzie biale malzenstwo. Dziewczyny szukaja kogos kto do sklepu wezmie? Rachunki zaplaci? Wez bo az mnie mdli. Ja osobiscie uwazam ze facet powinien opiekowac sie kobieta ale bez przesady. Kazdy powinien miec swoje zycie osobiste i ustalone granice ktorych partnerowi czy partnerce nie wolno przekraczac. Nie chcial bym miec takiej ktora jest bezradna jak male dziecko. Ja nie ograniczam ona tez mnie. A te wpolne zakupy?!!! Jeblem normalnie!!!! pantoflem mi zalecialo....

Gość gość
Ciesz sie ze w ogole z toba sie spotyka ja sobie tego jej zmeczenia nie potrafie wyobrazic kobiety są słabsze fizycznie, 10 godzin codziennie fizycznej harówki, to za duzo, ja po 8 godzinach pracy jestem zmeczona a nie pracuje fizycznie, nie dziwie sie jej;/

Gość gość
no niestety jak chcesz kobietę mieć dostępną i pachnącą to musisz ją utrzymywać i dawać jej kasę,zawsze będzie wypoczęta i chętna,o ile nie zaciąży bo wtedy już po słodkim życiu ,a jak ona ciężko pracuje to tak to jest,coś za coś

Gość gość
takiego zlamasa psa co tylko mysli o sexie to powinna kopnac w d**e i znalesc sobie narmalnego faceta

Gość gość
Co nie mysli o seksie i nosi ją na rękach... W wolnych chwilach wachluje ją jak jest gorąco, oddaje jej cała pensje i nosi w lektyce. Facetowi nie moze chcieć sie seksu. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Losie autorze jaki z ciebie debil... Jaja ci puchna to se zwal, ale przestan molestowac ta biedna, zmeczona dziewczyne, przeciez ona oststnie o czym mysli to seks... Ale mlody idiota jestes...

Gość gość
on tylko chce sexu , nie potrzebna mu kobieta niech idzie do d******* ale pewnie kasy nie ma

Gość gość
20 lat i dziewczyna biedna weszla w zwiazek z chlopakiem... Wspolczuje... Zamiast zyc wlasnym zyciem i sie rozwijac, to musi dawac mu d**y, bo inaczej facecik placze, bo go jaja bola... Masakra, po co tej dziewczynie chlopak w tym wieku, jak ona zwyczajnie nic jeszcze nie czuje...

Gość gość
11,22 racja

Gość
zbereznik dziś [00:55 Heheh nawet nie zobaczyłam tego posta bo poszłam od razu jak napisałam.;) Musiałam jakoś zabić czas kiedy czekałam na wiadomość od cb...:P:P

Gość gość
Żałosny jesteś, jal ja jestem zmęczona to seks jest ostatnią rzeczą na którą mam ochotę, czasami dawałam z łaski mojemu.. Chcesz czegoś takiego? Zmęczona leżałam jak kłoda, a do tego mnie bolało bo nawet podniecić się nie potrafiłam. Mój w końcu odpuścił, bo taki seks z łaski to upokorzenie, a ty jak widać za głupi jesteś na to, wolisz bzykać żywego trupa

Gość gość
Nie przejmuj się moja również zasypiała do póki nie wpadłem na pomysł aby znaleźć sobie kochanke na http://zbiornik-tv.prv.pl

Gość gość
zafunduj jej środek do irygacji pochwy 😴 to biorą gimbusy podobno do 4 dni się nie sypia :D:D:D:D

Gość gość
Moze laski powinnyscie isc do zakonu? Oczywiscie niech znajdzie faceta co o seksie nie mysli hehehehe. Wy jak doradzicie to az flakami targa. Chyba takiego po kopie. Nie chcecie to nie wasza sprawa, tkwijcie dalej w celibacie!!!! Oczywiscie facet ma wam oddac wszystko nawet krew byscie spily. Ale seks? Co to jest kto takie brzydkie rzeczy robi?