Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żyje w kłamstwie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam kilka msc temu faceta przez internet. Myslalam ze to nedzie chwilowe wiec troche mu naklamalam odnosnie miasta i wygladu. Wyslalam mu zdj jakiejs ladnej dziewczyny.teraz mija juz kolejny msc on sie okazal swietnym chlopakiem chce spotkania a ja nie wiem co robic.nie chce sie przyznac bo sie wstydze ale tez nie chce konczyc znajomosci..bo sie przywiazalam.to labirynt bez wyjscia .co wy byscie zrobili w mojej sytuacji? Mam dosc klamstwo nakreca kolejne klamstwo

Gość gość
haha. tak to jest jak się kradnie zdjęcia.

przyznaj sie ze wstydzisz sie..ale zaraz potem wyslij mu swoje zdjecie prawdziwe zanim cie zablokuje... i w tej samej wiadomosci napisz ze przez ten czas bardzo się do niego przywiązałaś,i zrozumialas swoj blad ale wstydzilas sie bo do pięt mu nie dorastasz. i moze pomoże. Może tak być,że SPODOBASZ MU SIĘ ZE ZDJECIA BARDZIEJ OD TEJ (twoim zdaniem) ŁADNIEJSZEJ LASKI ZE ZDJECIA UKRADZIONEGO!!!! Przyznaj sie bo jak nie to i tak szanse sa zerowe. ajak sie przyznasz to moze sie okazac ze masz spore szanse iże spodobasz mu sie bardziej od tamtej laski! wyglad to pojecie wzgledne wiec powodzenia!