Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak zmusza mnie do obciagania

Polecane posty

Gość gość

Dzień doby ,jestem tu pierwszy raz i moje pytanie kieruje szczególnie do pan, otóż mam taki problem: mam chłopaka który zmusza mnie do obciagania , na początku mnie namawiał ,jest to mój pierwszy chłopak dlatego nie znam się na wielu sprawach jednak po namowach zgodzilam się , stało się po pół roku związku jednak prozby z każdym dniem się nasilaly gdy odmawiam mój chłopak się obraża lub zmusza na sile ,unier******* i próbuje co czasem mu się udaje wepchnąć do buzi ,mówiłam mu ze tego nie chce Ale on robi tak dalej czuje się okropnie ,czy to jest molestowanie seksualne ?

Gość gość
Co powinnam zrobić ?

Gość gość
wątek starego onanisty :)

Gość gość
Nie pozwól mu ciebie zmuszać, zwłaszcza, jeżeli twój chłopak się nie myje :)

Gość gość
wątek pedofila

Gość gość
Rob loda i cicho siedz ale tez masz problem

Gość gość
Kilka lat temu .Co dzień o tej samej porze ide na skruty do szkoły przez park zdrojowy mała rzeczka czysciutka woda płytko i mostek(waska deska polozona przez strumyk szerokości 2 m przez który przechodzę do szkoły jak się mowi zabi skok wychodzę z parku i już w niej jestem ,ale w ten dzień miałem pecha.Podchodze widze ze na kladce stoi jakiś facet mowie przepraszam pzrepusci mnie pan a on spojzal na mnie mowi kim jesteś odpowiadam całym zdaniem Pawel X...lat 12 ide tedy co dzień do szkoły bo mam blisko jeżeli musiałbym isc dookoła parku spoznilbym się na lekcje na skruty mam 500 m a dookoła 3 km.Gosciu mowi a wiec spóźnisz się dzisiaj ja do niego proszę niech mnie pan przepuści a on do mnie a co mi dasz ja niewie nic niemam on sliczny jesteś jak dziewczynka jak zrobisz mi dobrze pzrepuszcze cie ,a co mam panu zrobić on podejdz do mnie podeszlem stoje w polowie deski on przedemna on do mnie chodz pojdziemy w te krzaki grzecznie ide za nim odwraca się wyciąga swjego siusiaka i mowi pobaw się nim a jak do buzi goo weź biore w reke jest miekki zbliżam do niego buzie czuje jakiś dziwny zapach smierdzi on lapie mnie za glowe ma otwarta buzi wiec on szybko wsadza swojego siusaka mi w buzie i mocno tzryma za glowe poruszając nia po chwili cos mu wyleciało z siusiaka lekko słonawe to było mowi lykaj too same witaminki musialempolknac niemailem wyjścia trzymany mocno za glow e trzymal jeszcze chwile swojego siurka w mojej buzi az znowu zrobil się miekki i obslizly wyciagnol go mowi do mnie jak bedzies zwracal ze szkoły to pobawimy się trochę inaczej .Balem się alle jak pomyslaem ze jak mam isc trzy km dookoła i po drodze ci starsi chłopacy znowu będą mi robic to samo co ten gościu to wolalem isc pzre zpark powtprzylem to samo trzy razy i raz mi do pupy wsadzil bolało mocno jak szedłem do domu zrobiłem kupe w rajstopy i od mcochy dostałem pasem .Minelo pare lat a ja w dalszym ciągu ide przez park na skruty dużo siie zmienilo więcej jest tam obecnie tych starszych panow co stoja na mostku i rzadaja okupu za przejście .Niemam wyjsciia i robie im to ,nabrałem wprawy spodobalo mi się to .Pojde za chwile zapewne jest tam wielu co stoja na kladce jak policze każdy po 50 dych niezły zarobek narka spadam

Gość gość
Chciało ci sie to pisać . Bo mi sie nie chciało czytać . Napisz w skrócie o co chodzi.