Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester gdzie spędzić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, do sylwestra już niewiele zostało a ja wraz z dziewczyną nadal nie wiem gdzie ruszyć w tym roku. Oboje lubimy kameralne imprezy przy polskiej muzyce disco, ale nie typowe dyskoteki przepełnione nieciekawym towarzystwem. Bale też raczej odpadają. Czy wiecie może czy w Warszawie lub jej okolicach (ewentualnie w innym dużym mieście, do którego jest łatwe połączenie autobusowe) będzie gdzieś organizowany sylwester, na którym będzie można kulturalnie się pobawić? Z góry dzięki :)

Gość gość
impreza domowa z dużą ilością perły export, ludzi i szamy

Gość gość
W sporej ilości dużych miast tak naprawdę odbywają się fajne imprezy na Sylwestra. Moim faworytem kiedyś był Wrocław bo zawsze po koncertach na Rynku szło się do klubu i bawiło do białego rana. Aczkolwiek od dwóch lat jeżdże ze znajomymi do Krakowa i tutaj podobnie na początku spędzamy czas na Rynku a potem idziemy do apartamentów gdzie mamy nocleg (http://www.apartmentcracow.com/pl/) no i tam kończymy imprezke - zawsze jakieś fajne towarzystwo dodatkowo się trafi :)

Gość gość
a może pojdziecie tez do www.eurohotel.swarzedz.pl ? My w tym roku jedziemy i juz nie moge sie doczekac tego przemilego weekendu

Gość Kalimba
Duże miasta są dobre. Ja z moim mężczyzną spędzamy Sylwestra we Wrocławiu. Kolacja, spacer, później impreza na Rynku i do wynajętego przez bookapart.com apartamentu :) Polecam.