Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TosiaAntosia

jakość a zakupy przez internet

Polecane posty

Gość TosiaAntosia

Cześć dziewczyny, znalazłam na internecie swoją paletkę cieni (http://www.topdrogeria.pl/palety/paleta_18_cieni_what_you_waiting_for,12080.html) wymarzoną i jest w promocji własnie, zdecydowałabym się ale nie wiem czy to oryginał, czy nie przyjdzie jakaś poobijana albo rozpoczęta. Jakie są szanse, że wszystko będzie w porządku? Wiem, że to nie na czasie ale raczej wstrzymuję się zazwyczaj od zakupów przez internet, ale tu jest taka różnica w cenie z tą którą mam możliwość mieć "face to face", że mnie kusi.

Gość kołoratunkowe
To jest sklep internetowy a nie jakaś tam osoba prywatna z allegro więc nie ma się czego obawiać bo w razie gdyby przyszedł towar zniszczony to zawsze można to zareklamować na ich koszt i muszą to uznać jeśli sprawdzisz po prostu paczkę przy odbiorze u kuriera np. ja tam nie mogę żyć bez zakupów na allegro i w sklepach na necie. meeeega tanio i duuuuży wybór! Więcej zaufania!

Gość cukyr
Ja u nich zamawiałam cienie ale inne, doszły bardzo dobrze zabezpieczone reszta zamówienia zresztą też więc raczej jest to standard i nie masz czego sie obawiać. i przecież to jest zwykła drogeria jak rossmaan czy natura więc nie rozumiem skąd obawy o jakość, bo przecież nie są to ani próbki ani żaden outlet..

Ja bardzo lubię robić zakupy przez internet. I nie uważam, żeby jakość tych rzeczy była gorsza.

Gość gość
Przecież masz tutaj identyczne rzeczy jak w sklepach stacjonarnych,tylko unikasz stresu,kolejek i nie przepłacasz bo cena jest o wiele niższa. ja np kosmetyki zawsze zamawiam na MocUrody.pl

Gość gość
hmmmm, jednak wolę dotknąć rzeczy zanim je kupię, niewazne co to jest. na opisach np. materialow sie niezbyt znam, więc. jestem z białegostoku i tu do outlet center pomykam, obmacam, też taniej ejst, a przynajmniej widzę co kupuję, heh

Gość irka345
Zakupów przez internet nie ma się co bać. Przez ostatnie dziesięć lat kupiłam w ten sposób dziesiątki rzeczy. Dzięki takiej formie zakupów mogłam kupić sobie wymarzony rower Gazelle http://www.cyklotur.com/rowery/f/gazelle:17806,e,7/

Gość gość
Mam podobne zdanie,a mało tego: często jakość zakupionych produktów przez internet jest o wiele lepsza niż w sklepach stacjonarnych,przykładem niech będzie obuwie,które zamawiam na BucikSklep.pl

Gość gość
Nie spotkałam się z tym,aby zamawiając coś przez internet,otrzymać produkt złej jakości,to jakieś bajki lub stereotyp. Np dobre kosmetyki często zamawiam na MocUrody.pl