Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie ma dla mnie czasu!!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 26 lat jestem 8 lat po ślubie mam cudownego i kochanego synka w wieku 8 lat. Mój problem polega na tym że nie wiem już Co mam robić? Może opowiem wam od początku. Znamy się z moim mężem od 10 lat wcześniej było.. No cudnie starał się na każdym kroku okazywał mi czułości ze sprawami intymnych też nie było źle wręcz przeciwnie:-) ale od jakiegoś czasu wszystko się zmieniło kochamy się raz na miesiąc albo i więcej zero czułości z jego strony nie wiem co mam robic czy po prostu się roztac czy jak. Rozmowy nic nie pomagają co powiem i tak to wszystko kończy się kłótnia nie ma dnia żeby piw sobie nie kupował zawsze po pracy musi mieć, ok ja rozumiem piwo Góra 2 ale nie 4 czy 5 dziennie no nie oszukujmy się.pomóżcie proszę.....

Gość gość
"Mam 26 jestem 8 lat po ślubie" S********j patologio

Gość gość
to juz alkoholik ,zaszyj go albo powoli bedze sie ztaczal.

Gość gość
Dziecko miałaś w gimnazjum?

Gość gadam jak jest
ile można jeść ulubione cukierki? po jakimś czasie bierze na rzyganie. Nic personalnego ale znudziłaś mu się i ma depresje że wdepnął w g****o, teraz tylko zalanie pały mu zostało.

Gość gość
No cóż! nie wiem jak ci pomóc,trudno jest mi pomagać komuś w sytuacji gdy sama tego oczekuję,wiem jaka frustracja i dyskomfort jestem w takiej sytuacji od blisko dwóch lat i z miesiąca na miesiąc jest tylko gorzej i w zasadzie nie łączy nas już nic,nawet łóżko,sypiamy już od dłuższego czasu osobno,zero seksu,podejrzewam że on ma kogoś,taka sytuacja mnie męczy. Może razem coś zaradzimy?

Gość gość
Kobiety, nie sprawdziłyście się w małżeństwie i dlatego wasi mężowie stracili zainteresowanie wami. Jesteście coraz grubsze i przyziemne. Wolimy nowe ciałka bez pretensji o wszystko. Stara, zużyta kobieta nie jest atrakcyjna.

Gość gość
Dziecka nie mam w gimnazjum jest w 2 klasie podstawówki.kiedyś nie pił tyle dopiero od jakiegoś czasu. I jak tu ktoś napisał,, patologia" a to niby czemu że mam 26 lat i że mój mąż całej to obrazu patologia???. Fakt może mu się znudziła bo kiedyś mógł się kochać codziennie a teraz żal :-( jeśli chodzi o dziecko itp to nie mam do niego nic ponieważ zajmuje się nim bawią się, mąż pomaga mu czasem w lekcjach jak jestem w pracy co nie co pomaga w domu, więc jeśli o to chodzi to nie mogę powiedzieć złego słowa ale w stosunku do mnie jest po prostu odchody i nie mam pojęcia co mogło to zmienić.

Gość gość
a ty gimnazjum skończyłaś autorko? Bo sądząc po twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem - nie sądzę.

Gość gość
A nie próbowałaś mu zagrozić że podasz sprawę o rozwód/

Gość gość
Rochał cie już jak miałaś 16 tat?? W tym wieku nie można pić piwa!!! To kiedy on miałby pić piwo? Już sie narochał, to teraz przyszedł czas na picie piwa :D

Gość gość
twój dziad jest alkoholikiem i tyle w temacie chcesz mu pomóc to zabierz go do AA

Gość gość
... bo sądząc (...) nie sądzę. Świetne :-D

Gość gość
Próbowałam Powiedziałam mu ze skoro mamy się ze sobą męczyć czy nie będzie lepiej jak się roztaniemy a on ze jak mi z nim źle to proszę bardzo on mnie zatrzymywać nie bedzie

Gość gość
Czyli w dodatku ma jaja.🖐️

Gość gość
Możesz troszkę rozwinąć że ma jaka?

Gość gość
Możesz rozwinąć swoją wypowiedź na temat że ma jaja

Gość gość
Proszę bardzo. Oto dowód że ma jaka... jaja qrwa!!! :D "to proszę bardzo on mnie zatrzymywać nie bedzie" Gdyby miał jaka to by cię zatrzymywał - bo jaka trzeba doić. A że nie ma jaka, ale ma jaja, to ci /powiedział: jak chcesz to spierd/alaj!!! Udowodnione? :D:D

Gość gość
a może ma jajka i kochanice?

Gość gość
Wszędzie widzicie kochanice - a przchodzi wam do pustych łbów to że facet może mieć WAS serdecznie dosyć??? I woli piwo od waszego dziurawego (tfu!!) towarzystwa??

Gość gość
Ha dziękuję bardzo. Kochanie czy ma wątpię bi Kiedy? Jeździ do pracy normalnie wraca później nigdzie z domu nie wychodzi chyba że do sklepu. Nawet z kumplami nigdzie nie chce wychodzić. Nie do żebym mu zabraniają czy coś. Nie on nie chce. A kochanie hmm może w czasie pracy?

Gość gość
A to niby czemu ma mieć dosyć towarzystwa?

Gość gość
gość dziś Kobiety, nie sprawdziłyście się w małżeństwie xxx To nie żony się nie sprawdziły tylko ich mężowie. To nie żony zawiodły i odsunęły się od najbliższych tylko ich mężowie Masz sposób myślenia typowo patologiczny i dziffkarski

Gość gość
Proszę bardzo. Oto dowód że ma jaka... jaja qrwa!!! "to proszę bardzo on mnie zatrzymywać nie bedzie" Gdyby miał jaka to by cię zatrzymywał - bo jaka trzeba doić. A że nie ma jaka, ale ma jaja, to ci /powiedział: jak chcesz to spierd/alaj!!! Udowodnione? x ale z ciebie żałosny prymityw. autorko kochanicę może mieć twój mąż w pracy. może ona też mężatka albo w jakimś związki żyje i dlatego po pracy nie spotykają się. naprawdę uważasz że zdrowy młody mężczyzna wytrzyma tyle bez seksu? a może zmienił orientację seksualną i stał się gejem. wystarczy że raz spróbował i jest ugotowany a może nawet szantażowany

Gość gość
Czemu to zawsze mają być kobiety wszystkiemu winne a faceci nie bo co. Faceci mogą nas zdradzać być niemili itp a jak mąż nie chce odwzajemniac do nas uczuć to wina leży tylko po stronie kobiet. Normalnie śmiechu warte

Gość gość
W sumie to nie wiem czy ma kochanie w pracy. Może rzeczywiście tak jest jak piszesz.:-( a nie mam jak tego sprawdzić niestety. Mieszkam 50 km od jego pracy i nie mam prawka jeszcze. (w trakcie wyrobienie)

Gość gość
dylemat każdego faceta żona mu nie pasuje ale kto będzie mu usługiwał dlatego mąż nigdy nie zostawi pierwszy takiej żony jak nie ma zamiennika

Gość gość
Nie no gdyby by zmienił orientację chyba bym to zauważyła czyż nie??? No fakt nawet jak nie kochamy się miesiąc czy dłużej to później odpala to tak jakby chciał a nie mógł zupełnie jest inaczej niż jakieś 3 lata temu.

Gość gość
może ma problem fizyczny że nie zdolny może chce a nie może weź z nim pogadaj biedak może się wstydzi

Gość gość
Czyli co Twierdzisz że ma mnie gdzieś i mi tego prosto w oczy nie powie? Nie chce stracić żony która go obsługuje itp tak???