Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o relacje między byłą partnera?

Polecane posty

Gość gość

Hej, może nie jestem sama. Czy ktoś z was miał problem z zazdrością nie o samą osobę (eks partnera) tylko o relacje, które były między nimi kiedyś? I trochę teraz (mają dzieci razem). Babka jest nienormalna z charakteru i w ogóle... ale chodzi o to, że ona już na zawsze będzie w naszym życiu, trochę to doskwiera...

Gość gość
Ehhh ja tak mam. Jestem zazdrosna o jedna byla mojego faceta bo wyczuwam ze ona byla jakas wielka miloscia dla niego. Dzieci nnie mieli cale szczescie, ale ona i tak dziala mi na nerwy, bo poniewaz go skrzywdzila to zamienil sie w kostke lodu. 1,5 roku sie mordowalam zeby serce mu stopnialo a i tak nie dostalam takiej milosci jak ona miala.

Gość gość
Autorki jak masz bol d**y to znajdz wolnego bez zobowiązań. W takim razie Ty tez mozesz byc dla niej nienormalna. Boz co za ludzie.

Gość gość
Jakby Twoj partner zdradzał cie, oszukiwał, oklamywal itp to po pewnym czasie tez bys czuła sie jak nienormalna.

Gość gość
Najlepiej odsunąć jego dzieci na bok bo nowa partnerka jest zazdrosna i ma bol d**y.

Gość gość
Znasz ja osobiście? Czy z opowieści Twego partnera?

Gość gość
Ale wy śmieszni i żałośni jesteście :D nikt nie pisał o odsuwaniu dziecka, dziecko ma swoją mamę. A jest p******a, bo jest p******a ogólnie z charakteru, znajomi mówią, on, ja... Niestety miałam z nią nieprzyjemną styczność, ale fakt... Ich związek to niewypał przy najmniej z jego strony, nie przetrwał, nie czuł się w ogóle jak w związku, spał z kim chciał... Itp. Przez jej charakter - gorsza zazdrośnica ode mnie, kontrolowanie ciągle partnera. A teraz się dziwi, że jest jak jest... Sama sobie to zrobiła. Do dziecka nic nie mam - niczemu winne, ale poczęte, by ratować związek ;) z jej strony.

Gość gość
No i najważniejsze robi i robiła na złość, brak swojego zdania i wsparcia dla niego. Ja byłam z początku mile nastawiona, że ona jest normalna i uda się żyć normalnie ale gdzie... Typ kobiety ą, ę przez bibułkę i c***a do ręki.

Gość gość
O Korwa widzisz a nie grzmisz. Tez naopowiadał Tobie głupot, ze poczete by ratować związek? Ze tez tacy ludzie chodzą po tej ziemi:o

Gość gość
Lepiej byc ą ę niż z tym uśmieszkiem zabim, ktory tu nagminnie wstawiasz. Tak jak w rzeczywistości. Bije Tobie z oczow wrednosc

Gość gość
Głupot mi nie naopowiadał, stara była, chciała związek ratować, przestała brać tabletki. On mając 23 lata nie chciał dziecka, chciał imprez. Wcale im to nie pomogło... A laska teraz nie przepala tego.

Gość gość
Dziecko lub dzieci maja swoją mame, ktora sama siebie zapłodniła:o

Gość gość
Upssssssssss, nie znasz mnie wcale a wcale :P Mam do niej takie nastawienie, bo jest p******a, pokazała rogi, rzuciła się sama na mnie... Nie mam dla niej 0 litości i zrozumienia. Z OCZU MI WROGOŚĆ BIJE - Z emotikonki? :D

Gość gość
Ale głupie odpowiedzi macie... Skąd??? Przecież to jasne jest!

Gość gość
Jesli chciał imprez, to mogl odejsc. Proste jak 2x2. Noe wiem czy jestes autorka, na początku pisalas, ze ma dzieci. Teraz, ze dziecko

Gość gość
Pogodziłam się z tym, że musi tak być... Ale kompletnie nie wiem jak to będzie z nią w przyszłości, potrafi ręce podnieść na mojego partnera. A jak wie, że ma coś do straty to milutka jak baranek jest...

Gość gość
No ale chodzi o to, że nie odszedł bo myślał, że to miłość była, poznali się mając 18 lat... Było im dobrze ze sobą, ale charaktery niestety nie były zgodne, wyszło przyzwyczajenie... Gdyby nie dziecko to dawno by jej nie było i mnie pewnie też nie.

Gość gość
Tak z emotikony bije ten Twoj usmiech, ktory masz taki sam w rzeczywistości:o

Gość gość
Piłaś cos? Mieszasz, piszesz o zazdrości z jego była partnerka, o dzieciach. Teraz piszesz cos innego.:o

Gość gość
Rzuciła sie na Ciebie. Biedna Ty. Oczek nie wydrapala Tobie?

Gość gość
wychodzi na to, że autorka jest na najlepszej drodze żeby być następną "nienormalną" - jest zazdrosna, on zaraz zacznie się puszczać, a potem obrobi jej dupę do znajomych, nowej partnerki itd.

Gość gość
Spał z kim chciał- przez jej charakter, zazdrośnicą jedna. No jak tak mozna, co za kobieta a jemu bic pokłony:o Standardowy tekst. Obrobił swojej ex d**e do wszystkich jaka to zła kobieta była a on biedny żuczek

Gość gość
ale z miłości i samotnośc***akował penisa gdzie się tylko dało. Skąd się biorą takie idiotki jak autorka?