Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres, czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Wiem, że milion tutaj takich wątków ale prosze pomóżcie mi. Okres spóźnia mi sie 11 dni, wczoraj zrobiłam pierwszy test ciążowy ( nie z pierwotnego moczu) wyszedł negatywny, dzisiaj rano powtórzyłam test na moczu pierwotnym i rownież wyszedł negatywny. Wczoraj zaczął mnie dosłownie na chwile bolec brzuch jak w pierwszym dniu okresu + wieczorem bardzo lekkie plamienie, wręcz prawie żadne. Od około tych 10 dni czuje ze mam jakis problem, moze nie ciagle ale czuje cześciej potrzebę bycia w toalecie i czuje pieczenie i lekki ból przy oddawaniu moczu. Przez te 10 dni byłam za granicą, mniej jadłam na początku, duzo wysiłku fizycznego miałam i stresu (rozstanie z chłopakiem). Ostatni raz kochaliśmy sie 4 dni przed moim okresem bez zabezpieczenia tzw stosunek przerwany. Pomóżcie mi, co robic? Na testach tylko jedna kreska, druga kompletnie niewidoczna :(

Gość gość
A chcialabys byc? Szczerze mówiąc to raczej nie jesteś w ciąży po 11 dniach od okresu poziom hormonow powinien być na tyle wysoki ze powinna być widoczna druga kreska powiedziałabym ze na 99% nie jesteś. a przy robieniu testu ta druga kreska byla kompletnie niewidoczna czy może cos tam delikatnie widzialas? Najlepiej jakbyś zrobila test i nam foto przyslala. Najlepiej idź do gina i zrób test z krwi wtedy 100% pewności. Prawdopodobnie masz tak ze stresu ja nie raz tak miała :)

Gość gość
Raczej masz jakieś problemy zdrowotne, może zapalenie pęcherza albo zapalenie przydatków. Masz objawy, więc gdyby były spowodowane ciążą test byłby pozytywny. Czas do lekarza.

Gość gość
raczej infekcja jak cie piecze-idz do lekarza

Gość gość
Żadnej kreski nie było przy T nawet najmniej widocznej, tylko przy C bardzo widoczna. Mam 20 lat nie chciałabym miec jeszcze dziecka. Ciagle czuje dyskomfort w brzuchu, chce mi sie do toalety, gdy byłam za granicą miewałam rownież zgagi podczas wysiłku, pierwszy raz. Z chłopakiem kochałam cie w dni niepłodne, bo tego nie dodałam. Stresuje się. że moge byc w ciazy :(

Gość gość
Dziewczyny dostałam okres rano, bardzo sie cieszę, ale troche inny niz zwykle, mam nadzieje, że to nic takiego? Niestety razem z okresem pogorszyła mi sie infekcja i ciągle w toalecie siedze, tabletki juz wzięłam oby przeszło szybko.

Gość gość
Uda się do lekarza, niech zbada. Lepiej zapobiegać niz leczyć.