Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukchlop

Po co brac krowe za zone?

Polecane posty

Gość ukchlop

Jesli mleko mozna kupic wszedzie? No i sa tez takie krowy co daja za darmo a cielaka tez mozna miec z sasiada krowa, i placic na niego nie trzeba.

Gość gość
święta prawda bracie po żenić sie z kobietą tylko dla c**y?

Gość gość
bo się kogoś kocha albo ma się małego fiutka

Gość gość
Kobiety są bystre i widzą jak jest: małżeństwo jest układem dobrze zaspokajającym potrzeby kobiety. Z kolei dla mężczyzny, ślub to inwestycja coraz mniej opłacalna.

Gość zbycho
Pare lat temu postanowiłem szukać kobiety ambitnej na zone (a nie krowy) No I znalazłem mądrą, ambitną dziewczynę, ożeniłem się z nią. Jednak ona okazała się tak mądra i ambitna, że po roku rozwiodła się ze mną. Wyrokiem sądowym wywalczyła dla siebie wszystko, co miałem. Po tych wszystkich doświadczenia nabrałem rozumu i teraz szukam dla siebie kobiety z dużymi cyckami (jak krowa)

Gość gość
Jak ktos bierze za żonę krowę tzn.ze na sarenke go nie stać a sarenka to prestige.Krowa to wyyznacznik nieudolnictwa .:P żal mi tych mężczyzn którzy zmuszeni byli poślubić krowy .:P

Gość bella  86
10:35 brawo, to jest najlepsza myśl tego dnia, popieram.

Gość gość
sarenka dla jelenia:D:D bedzie mial duuuuze rogi:D:D

Gość gość
Jak ktoś bierze za żonę krowę tzn.ze na sarenke go nie stać a sarenka to prestige.Krowa to wyyznacznik nieudolnictwa .jezyk.gif żal mi tych mężczyzn którzy zmuszeni byli poślubić krowy. Patrz bo ta twoja sarenka cię wycycka i zmienisz zdanie cwaniaku.

Gość gość
Bo się kogoś kocha albo ma się małego fiutka Mało kto ma małego fiuta.

Gość gość
Po co brac krowe za zone? Nie brać. Ja też nie wzięłabym barana za meża.

Gość gość
Po co brac barana, jelenia, łosia za męża? Albo buhaja czy cielaka?

Gość gość
no, tez tego nie wiem. ale moze dlatego, ze zoofilia jest u nas nielegalna? mnie do glowy nie przychodzi wychodzenie za byka, kota czy konia, ale za czlowieka, owszem.

Gość gość
"Jak ktoś bierze za żonę krowę tzn.ze na sarenke go nie stać a sarenka to prestige." X Hahahaha :D X - Hej mała, masz nogi jak sarenka!@ - Takie zgrabne? - Nie, takie OWŁOSIONE :classic_cool:

Gość gość
12.13 mój mąż ma

Gość gość
Sarenka to prestizje dla tych co chca miec najwieksze rogi w okolicy:D:D

Gość gość
Od razu rogi,piękne,atrakcyjne kobiety potrafią kochać i być wierne,trzeba tyko odpłacać sie tym samym.A co to za przyjemność leżeć w łóżku z paskudna krowa ?i może jeszcze cuchnącą po całym dniu?żadna ?ale dla niektórych lepszy rydz jak nic&tylko współczuć.I codziennie na taka patrzeć a inni maja w domu takie cacka,zazdrość przez was przemawia.Ładna ,elegancka kobieta i mądra dodaje mężczyźnie blasku i prestiżu a zwyczajna to znak ze wymagań brak i facet brak co się trafiło.:P

Gość gość
Blask i prestiz daje tez sponsorowana d****** Ladna , dobrze ciagnie i koledzy zazdroszcza. Mozna takie kupic. Zenic sie z nimi to miec rogi. Tyle w temacie:(

Gość gość
Krowa to tam nic ale wziąsć za męża takie coś nieudolne jak kuń to dopiero porażka .!

Gość gość
faceci z jajami rzna ladne d**y ale sie z nimi nie zenia. Niech rogi ma kto inny:D

Gość gość
".A co to za przyjemność leżeć w łóżku z paskudna krowa ?i może jeszcze cuchnącą po całym dniu?" X To że TY cuchniesz po całym dniu to nie znaczy, że wszyscy tak mają :P Mogłabyś się czasem umyć. Chyba, że tych owłosionych kopyt ze smrodu doszorować nie możesz, sarenko :D

Gość gość
Najlepsi mezczyzni uprawiaja seks z pieknymi kobietami bez zobowiazan. Tylko debil laduje sie w placenie za kobiete randki wyjscia itd. by uprawiac seks raz na tydzien jak to zwykle bywa po roku czy dwóch latach zwiazku. Raz na tydzien to ja mam z prostytutka i kosztuje mnie to 400 do 600 zl miesiecznie.

Gość gość
Kto wam broni żenić sie z pasztetami i takie utrzymywać,ubierać,żywić,znosić takiej fanaberie i pokazywać sie na ulicy.Każdy ma wybór wszelki jabłuszka i kartofelki(kartofelki dla frajerów).

Gość gość
Jak laska ma wielkie jabluszka albo melony to mozna sie z nia zwiazac. Deska tylko do obciagania:(

Gość gość
eh potem kolejny przyjdzie "zdradza mnie ze wszystkimi kolegami, co robić :(("

Gość gość
też uważam, że kretyn co założył temat i jemu podobni nie powini, a nawet nie mają prawa mieć dzieci.

Gość gość
Raz ku/rwa zawsze ku/rwa. Zdradzila jednego zdradzi i nastepnego. Wymalowana lala jest do rzniecia i obciagania. :):)Kolegom mozna pokazac. :) Ale nie do zycia na zawsze jesli ktos nie che miec rogow:(:( Koledzy zawsze pytaja czy to zona czy kochanka. Jak zona to wiadomo, ze koles ma rogi:(

Gość gość
Jeszcze nie słysałem żeby sarna miała mleko.