Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki teskt faceta był bezczelny wg was?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie raz na jakis czas, nie jestemy razem oficjalnie wiec glownie kontakt jest jak chcemy sie spotkac. Przeważnie to on inicjował spotkania. A ostatnio powiedział przy pozegnaniu " dzisiaj juz musze leciec, ale jak sie stesknisz to pisz" :O nie poczul sie przypadkiem zbyt pewnie?

Gość gość
mysle ze nie

Gość gość
szczelny czy nie wiadomo oco chodzi. Poco doszukujesz sie problemu?

Gość gość
Przesadzasz.Skoro Wasze spotkania sa na stopie kolezenskiej to nie jest to nic zlego.Sex byl?

Gość gość
bo tak dziwnie to zabrzmialo, jakbym to ja za nim miala tesknic tylko...Z drugiej strony jak dotad to inicjowal spotkania wiec moze czeka na moja inicjatywe? Nie wiem..

Gość gość
a jak od ciebie wyjdzie propozycja to cie ubedzie?

Gość gość
10:54- tak seks jest cały czas, jestesmy kochankami poprostu, ja jednak wole jak to facet o mnie zabiega i o spotkanie ze mna

Gość gość
10:57- nie ubedzie, tylko z doswiadczenia wiem, ze jak okazywałam facetom zainteresowanie to oni je tracili, wiec pewniej sie czułam jak to on proponował spotkanie

Gość gość
A o co on według Ciebie ma zabiegać skoro seks już było? Podałaś siebie na tacy, więc nie ma o co się starać.

Gość gość
oj seks to juz jest od dawna (od 5 misiescy) i i tak zabiagał,a teraz to nie wiem czy sie odzywac pierwsza, wiecie jacy sa faceci ze jak bedzie sie latwo dostepna to oni maja gdzies

Gość gość
Wiesz, odezwać się możesz. Tylko tak nienachalnie, zasugeruj spotkanie ale się nie narzucaj. Wasza relacja to tylko seks, czy zachowujecie się jak para?

Gość gość
jak bedziesz trudno dostepna to se znajdzie latwodostepną. Dziwi mnie takie zalatwianie sprawy. Dorosli ludzie a niepotrafia sie dogadać . Mialem kiedys kochanke i kiedy miala chcice mowila i sama wpadala na,bzykanko,kiedy mnie naszlo tyrknolem i mowilem ze jak ma czas,niech wpadnie bo poskakal bym se i wszystko bylo ok a tu z niczego problem:-D

Gość gość
11:11- para nie jestesmy, ale przyjaciomi pewnie tak no i kochankami

Gość gość
wiesz no moze facet tez chce zebys ty cos zaproponowala, nawet jak to tylko uklad to nikt nie lubi sie napraszac non stop