Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadać do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witajcie pracuje w sklepie bramę obok mieszka dziewczyna która mi się podoba od dość dawna. Problem w tym że ja jestem nieśmiały. Zawsze jak robi u mnie zakupy to mówimy sobie tylko dzień dobry i do widzenia.

Gość gość
nawiąż kontakt wzrokowy uśmiech powiedz że jest Twoją ulubioną klientką ,jak będzie dobrze reagować to jej zaproponuj spotkanie za którymś razem

Gość gość
Powiedz: "Cześć mała, dasz pieroga?"

Gość gość
Jakieś jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
A co to za sklep? Jaki asortyment? Można dać jakiś mały gratis do zakupu. Uśmiech, kultura i szacunek to podstawa.

Gość gość
jest to warzywniak z dużą częścią spozywki a z tym gratisem to niezły pomysł mam nadzieję że się jakoś zabiorę na odwage i zagadam bo czas ucieka. Myślałem żeby ją zaczepic na badoo ba ma tam konto ale chyba lepiej w realu jak myślicie?

Gość gość
Zdecydowanie lepiej na żywo. Tez mały gratisik z uśmiechem wydaje mi się fajnym pomysłem. Albo jakaś pomoc w wyborze zakupu, zaproponowanie czegoś innego - potem można nawiązać do tego w innej rozmowie, zapytać o to. Można powiedzieć, że jak będzie jeszcze raz potrzeba zakupu "tego" to chętnie zapraszasz. Do odważnych świat należy, działaj. Zawsze trzeba spróbować. No i bycie sympatycznym, takim ciepłym chłopakiem to podstawa :) Powodzonka.

Gość gość
No i przed świętami się nie u dało zagadać ponieważ nie przyszła. Jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe propozycje jak fajnie zagadać ?