Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stworzyca taki typ kobiety

Polecane posty

Gość gość

Charakteryzuje się: tipsami w jakichś ostrych kolorach, długimi włosami, najczęściej pofarbowanymi na czarne/ciemne, brwiami- straszydlami baby Jagi, ostrym mejkapem niby w modnym stylu pinap ale coś nie wyszło, strojem który musi być seksowny koniecznie seksowną trzeba być więc obcasy, obcisłosci itd.

Gość gość
często blond, nawet platyna i do tego róż w najbardziej kiczowatym wydaniu, szpilki i kiecka która z trudem zakrywa doope, dużo biżu, solara

Gość gość
A te różowe blond to mi się bardziej pamiętają z lat 1990/2000. Dawno nie widziałam.

Gość gość
Zazdroscisz bo wygladasz jak uposledzone dziecko, bluza po siostrze i zero makijazu? :D

Gość gość
Mnie się dobrze zrobione kobiety, zawsze podobały. To musi mieć smak, pasować do okoliczności, być dopasowane do urody. Nie można popadać w przesadę, śmieszność.

Gość gość
16:15 Yyyyy no raczej nie trafilas.

Gość gość
Zrobione kobiety to tandeta jak odpustowe blyskotki. Prawdziwa naturalna uroda broni sie sama bez tapety. Naturalne dlugie rzesy i dlugie geste wlosy w naturalnym kolorze a nie sztuczne wstawione rzesy i doczepuone wlosy w tandetntm kolorze blond.