Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam romans z żonatym, po świętach powie żonie że od niej odchodzi

Polecane posty

Gość gość

a wy mowicie, ze zonaci traktują kochanki jak chwilowe ''zabawki'' ;) no jak spotykacie sie z frajerami to tak jest ;) mój przeczeka święta i nowy rok by nie ''psuc'' świat żonce i dziecku, a potem powie prawde i bedziemy mieszkac razem hihi :classic_cool:

Gość gość
Połudź się dziecko i wierz w te bajki. A w Nowym jak i w Starym Roku będziesz tylko kochanką.

Gość gość
sama jej powiedz, tak jak ja zrobilam , grozila mi smiercią !!! krzyk, awantura, wyzywala mnie, ale tak było najlepiej, on sie jej chyba bał ? okropna dziewucha, teraz juz sa po rozwodzie :)

Gość gość
alez trafilas... skarb w twoich rekach, chlop ktory zadba o dobry nastroj w rodzinie na swieta :D btw - ciekawe po ktorych wspolnych swietach uslyszysz od niego to samo co teraz szanowna malzonka

Gość gość
Niezależnie od tego, że brzmi to raczej prowokacyjnie, nie uważam, by na cudzym nieszczęściu można było skutecznie zbudować własne szczęście...

Gość gość
tak ci powiedzial ? chcial zebys miala ladne swieta :P a po swietach znajdzie sobie inna kochanke :D

Gość gość
powinnas ze wstydu pod ziemie sie zapasc , a ty sie jeszcze chwalisz ?

Gość gość
slabe provo :(

Gość gość
A czego się wstydzić? Ze nie kocha zony i chce się rozwieść i odejść? Juz się zlecialy zonki

Gość gość
nie kocha zony bo kocha tylko siebie , ty mu sie tez znudzisz predzej niz myslisz :D

Gość gość
żona pewnie szczęśliwa, że może pozbyć się takiego barana :D A głupia kochanka zadowolona, że taki jej się trafił. Oboje siebie warci :) Głupia prowokacja, nie udała się.

Gość gość
nie kocha zony ,ktorej przysiegal wiernosc ... ale ciebie pewnie bedzie kochal do smierci ... hahaha... puknij sie w arbuza dziffko :P

Gość gość
d***** nie maja wstydu , ale kopa w d**e tez dostaja , wszystko w swoim czasie

Gość gość
Juz się zlecialy zonki...? A czego się wstydzić? Ze nie kocha zony i chce się rozwieść i odejść? Tego powinien wstydzić się on - że nie potrafił odejść pierwszy, ty wstydz się za siebie. Byłam kiedyś taką samą głupią kochanką jak ty :)

Gość gość
Znam taka dla ktorej facet zostawil zone z dzieckiem i ozenil sie z kochanka ,a teraz zostawil ja z 2 dzieci bez srodkow do zycia , bo zakochal sie znowu w innej , facet malo zarabia i nie moze placic alimentow , placi tylko na dziecko z pierwszego malzenstwa

Gość gość
Tlumacz sobie, a to swieta, a to nowy rok za chwile beda ur zony, dzien dziadka , babci, ur dziecka, wielkanoc, dzien dziecka itd wymowka zawsze sie znajdzie :D

Gość gość
Znam taka co dla niej facet zostawil zone z 3 dzieci , ozenil sie z nia ,ona urodzila 3 dzieci i zachorowala na raka , bardzo cierpiala i w koncu zmarla zostawiajac swoje jeszcze male dzieci , on wpadl w depresje i juz tak mu zostalo .

Gość gość
Święta i jeszcze sylwestra z żoną spędzi. Ty będziesz cierpliwie czekała, gdy on wraz z żoną będzie bawił się na balu sylwestrowym :D

Gość gość
13,16 ale bajka ohoho

Gość gość
13:16 coś w tym jest, że kochanki bardzo często umierają na raka, może te kobiety wyczuwają, że nie będą dlugo żyły i tak desperacko szukają męża.

Gość gość
ale wy durne jesteście,zrozumcie ze to mąż winien ,o ile można mówić o winie,jak kocha to nie odejdzie ,ale oni mają kryzys wieku średniego i im odwala

Gość gość
gość dziś ale ty durna jesteś, nie widzisz że to marne prowo?

Gość gość
Jeżeli on tego nie zrobi ,zrób to ty po co a oszukiwać dwie kobiety.

Gość gość
Śnij dalej, w czym jesteś lepsza od jego żony hahaha.

Gość gość
Łudzisz się. Nie zrobi tego.

Gość gość
Dziwki, wszędzie d****** Do czego ten świat zmierza. Nie ma już wolnych mężczyzn, że się d***** bierzesz za męża i ojca zarazem?

Gość gość
Mają tylko satysfakcję, że komuś rozbiły rodzinę. To jest ich pożywka, chore psychopatki.

Gość gość
14.56Karolino zarzucasz to nieodpowiednim osobom więc i tym razem zastanów się kto tu jest a kogo nie ma.Nie sztuka obarczać Bogu ducha winną osobę.Ona by takich tematów nigdy nie zakładała i nie masprawa wyzywać jej od psychopatek bo to Ty ją pierwsza w podły i bezpodstawny sposób odkarżyłaś Nie mam na myśli tego tematu ani osób w nim pisących tylko doskonale wies kogo.!

Gość gość
Niestety tak tez bywa w zyciu...