Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym założyć Rodzinę (temat całkiem serio)

Polecane posty

Gość gość

Hej, Jak wiadomo, w Internecie lepiej zamawiać pralkę niż szukać Żony. No ale czasem jest tak, że pomiędzy pracą od 8 do 16 a czasem i do 18 a powrotem do domu brak jest determinacji do rozejrzenia się wokół siebie w poszukiwaniu tej jedynej. Wtedy pomocny jest net, jako iluzja aktywności :) Kogo szukam? Życie to nie supermarket, więc niełatwo określić zestaw pożądanych cech, ograniczę się więc do minimum. Szukam bezdzietnej panny, po studiach, z Warszawy lub mogącej się tu przeprowadzić. Zależy mi na osobie z wartościami, wierzącej. Podejrzewam, że to co powyżej jest już Himalajami jak na net, więc na tym poprzestanę. Kontakt: gg 51058159 Życzę wszystkim udanej niedzieli :)

Gość gość
A ty co masz do zaoferowania?

Gość gość
chodziło mi o autora :) Wymagania ma, ale nie oferuje nic w zamian :P

Gość gość
Razem bedzie wspolnie lizac d**e bylej i ponizac nowa dziewczyne, zeby byla miala beke:(

Gość trochezlosliwie
brakuje informacji ile masz lat i jak szybko ma urodzić

Gość gość
i jeszcze po jakich studiasz jestes i ile zarabiasz, ile miales panien

Gość gość
Szukasz tutaj? Człowieku ogarnij się :D

Gość gość
Autorze.... mam 52 lata, jestem po studiach, panna, nie mam dzieci. Możemy założyć wspólnie rodzinę (temat całkiem serio). Mogę przeprowadzić się do Warszawy. Jestem wierząca, z wartościami, cud miód malina. To jak odpowiadam?

Gość gość
Dlatego podałem nr gg, by osoby zainteresowane porozmawianiem mogły to uczynić. Nie chcę robić z tej sprawy szopki :) Pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
Byla sie podszyje a ty oplujesz wszystkie inne:D:D Bedzie cyrk nie szopka

Gość gość
Baby pisać nim się chłop rozmysli:D

Gość gość
nie kupuje sie kota w worku autor moze byc jakim niemota nic nie napisal o sobie

Gość gość
Nie napisałem, bo nie startuję w konkursie na mistera Kafe :) Odzew jest zerowy - zakładam, że po prostu osób spełniających tak niewygórowane oczekiwania po prostu brak :)

Gość gość
czyli twoja zona to ma byc ibkubator taki robot z funkcjami rozrodu rozumiem? bo dzieci biora sie z milosci a jak facet nie znajac kobiety- czyli nie zakoc***ac sie w niej- juz wie ze chce miec z nia dziecko to traktuje te kobiete nie tylko przedmiotowo ale i oszukuje co do przyszlych uczuc. bo nie wazne czy bylaby to jego milosx zycia czy nie, dziecko juz zaplanowane. desperat

Gość gość
Odzew jest zerowy, bo nic nie napisałeś o sobie. Ja jak np. szukam pracy, to muszę wiedzieć o niej co nieco, czy mi np. odpowiada, czy warto się o nią postarać. Tak samo Ty musisz najpierw napisać coś o sobie, czy ewentualna kandydatka byłaby w ogóle Tobą zainteresowana. Chyba, że masz coś do ukrycia?

Gość gość
Każdy ma swój pomysł. Moim zdaniem osoba hipotetycznie zainteresowana zajrzy na gg i tyle. Jeśli to przekracza chęci lub możliwości, to chyba oznacza, że niespecjalnie jest czego żałować...

Gość gość
kto teraz ma gg pajacu

Gość gość
pewnie jakis stary dziad stad nic nie chce napisac albo inny swir