Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stalker mi grozi, pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, pewnego razu poznałam faceta i co by tu mówić, zrobiłam głupotę przesypiając się z nim. Był w porządku, do czasu kiedy mu powiedziałam, że nic do niego nie czuje i chce o nim zapomnieć. Naprawdę dręczą mnie wyrzuty sumienia kiedy go widzę, ale on tego nie rozumie. Wypisuje do mnie, jest wszędzie gdzie ja, nawet na moim uniwersytecie. Sprawa przybrała teraz poważny obrót....grozi mi, że ...coś zrobi. Nie wiem co to może być, wiem że ma jakieś moje zdjęcia, nie mam pojęcia jakie, bo spałam jak je robił.... Boję się, że zniszczy mi życie. Wiem, że jest to też moja wina, ale jak mam sie zachować, bo jakgo olewałam wszystko było ok, wczoraj mu odpisałam w koncu . Powiedział, że zobaczymysie u niego ostatni raz, ze mi to obiecuje, ale wiadomo czego chciał. A ja się boję. Nie chciał sie ze mna spotkac w miejscu publicznym, tylko koniecznie u niego. Jak powiedzialam, że nie ma opcji napisał mi , że teraz przeprasza za to co ma zamiar zrobić.... Proszę pomóżcie, jestem w rozsypce, nie myślę o niczym innym, boję się każdej minuty.... :(

Gość gość
Żeby Ci tylko do głowy nie wpadło iść do niego. W moim mieście była taka historia, dziewczyna poszła i facet zabił najpierw ją a potem siebie.

Gość gość
nie znasz mnie człowieku a oceniasz, nie opowiedziałam całej historii celowo - ale widzę, że mogłam . przykro.

Gość gość
Mirek, zluzuj.

Gość Łeezka
Zgłos na policje

Gość gość
nie pojde do niego na pewno , on jest nienormalny . Boje sie tylko tego, co on może zrobić.... ? Myślałam o policji, tylko czy to jeszcze nie pogorszy sprawy...

Gość gość
najlepiej znajdz se kolejnego gacha i daj mu duupy a potem mów że nie jesteś szmattą

Gość gość
nie masz wyjścia musisz iść na policję bo koleś będzie się utwierdzał w3 przekonaniu że jest bezkarny i cię skrzywdzi chyba chyba że wyprowadzka na drugi koniec polski i zmiana nr telefonu, masz dowody? smsy? meile? świadków? masz nauczkę na przyszłość

Gość gość
Nie rozmawiaj z nim, jeśli już to nagrywaj, zbieraj smsy, wiadomości na fb itp i idź na policję. Możesz wystąpić o zakaz zbliżania się bo słowa, że "przeprasza za to co zrobi" są już mocno niepokojące.