Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślibora 253

Kalekie dziecko

Polecane posty

Gość Myślibora 253

Jestem przybita, miałam już poronienie, a dzisiaj lekarz poinformował... że dziecko prawdopodobnie urodzi się kalekie. Tak się cieszyliśmy z mężem, a teraz martwimy się jak sobie poradzi i jak my sobie poradzimy...

Gość gość
Kalekie po matce.:classic_cool:

Gość gość
Die cos tam sam oddaj sie do adobcji kretyn.Autorko napisz prosze na czym te kalectwo polega Lekarz moze sie mylic,moze to byc mały deficyt zdrowotny Masz tez w yakiej sytuacji do aborcji.Przemysl to i z konsultuj to z innym lekarzem.Zycie to wielki dar ale sama musisz podjąc decyzje

Gość gość
Oddaj do adopci albo zabijtak zeby ci nic nie udowodnili zycie to dla niego kara nie skazuj go na cierpienie zrob to dla niego i wszystkich

Gość gość
Mnóstwo debili tutaj. Ważne, żebyście byli razem. Dzieciaczek, niczemu nie jest winny, sama wiesz. Jemu będzie najciężej, chociaż może tego nie czuć, nie rozumieć. Miłość wymaga poświęceń. Wiem, to banały, ale razem poradzicie sobie :)

Gość gość
Zabij go !!! chcesz zeby cierpial cale zycie chcesz patrzyc jak inne dzeci sa szczesliwe a on cierpi zabij go zrob to dla niego zrob to !!