Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej nienawidzę

Polecane posty

Gość gość

osoby i dlaczego. Nienawidzę swojej kuzynki. Byłyśmy rówieśniczkami. Byłam ta spokojniejsza i dałam sie wziąć pod jej pantofel jako dziecko a ona traktowała mnie jak śmiecia i służącą a potem jak znalazła lepsze towarzystwo wyrzuciła do śmieci choć wcześniej gdy ja znalazałam fajne towarzystwo i kazała mi wybierać wybrałam ją bo myślałam że jest moją przyjaciółką. I przez nią moje życie w podstawówce i w gimnazjum to była tragedia i samotnia. Strasznie mnie zraniła i to sie ciągnie za mną do dziś ten cholerny syndrom ofiary. Boję sie komuś zauwać bo boję sie że mnie oleje i znów stanę się pośmiewiskiem wszystkich więc unikam....i nic z życia nie mam. Brzmi żałośnie wiem. Wesołych świąt.

Gość gość
Tescia - jest alkoholikiem i zrujnowal zycie swojej zonie, dzieciom i mi... Tesciowej - bo na to pozwala i swoja bezsilnoscia wymusza na dzieciach wspolczucie CHOCIAZ NIKT JUZ TEGO NIE WYTRZYMUJE ciage robia dobre miny i wszystko akceptuja.

Gość gość
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...

Gość gość
Byłego męża i jego k***y ladacznicy

Gość gość k 34
Nie ma takiej osoby. Nie nienawidźcie, takie uczucia zżerają od środka. Było, minęło. Iść do przodu i tak trzeba.

Gość gość
łatwo powiedzieć kiedy podświadome lęki zostają i niszczą życie.

Gość gość k 34
gość dziś Też bym znalazła kilka osób, które mogłabym nienawidzić, może nawet przez pewien czas tak było ale w dłuższej perspektywie sama nienawiść jest zbyt wykańczająca psychicznie. Z drugiej strony czasem jest niezłym mechanizmem napędowym ale to tylko na krótką metę się sprawdza, przynajmniej u mnie.