Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksonica

Najpiękniejszy świąteczny prezent z dzieciństwa

Polecane posty

Gość jaksonica

Pamiętacie jaki prezent sprawił Wam najwięcej radości? Ja pamiętam, że marzyłam cały rok o płycie Michaela Jacksona Bad takiej winylowej bo kiedyś nie było innych... I dostałam ją, mimo że ojciec nienawidził Jacksona, kupił mi te płytę ;-)

Gość gość
Lalka barbie ze zginajacymi się nogami ;)

Gość gość
Zestaw małego chemika, straż pożarna tylko raz przyjeżdżala...

Gość gość
Stos książek, w tym dwutomowe wydanie Baśni Braci Grimm. Mam do dzisiaj i do dzisiaj książki lubię dostawać najbardziej. :)

Gość gość
Dostałem kostkę Rubika, kiedyś to był hit.

Gość gość
Zabawne ale najlepiej pamietam najbiedniejsze swieta.Poczatek trasformacji ustrojowej,bezrobocie,zadko obiad Ojciec chorował,matka ledwo urodziła,bdzrobotni(wczesniej pracowli).bieda ze hoho.Matka zalapala fuche na kuchni a ojciec malowanie jakiejs chaty.Na ostatnia chwile robilismy rybke i sałatke,o pod choinka znalazł kredki i malowanke ,fajna klamre do wlosow(14lat miałam) Byl taka szczesliwa Znałam sytuacje i miałam swiadomosc ze mikołaj nie istnieje .Bardzo mnie to wzruszyło ze rodzice jednak zdecydowali zeny chociaz ta malowankei kupic klamre Nigdy nizapomne tak cudownych swiat

Gość gość
Tablica wraz z kolorowymi (na lata 80 szał)kredami.O lalce typu łysy,plastikowy bobas nie wspomnę,bo skakałam pod sufit jak go dostałam:classic_cool: