Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestes dalej sama po 30tce? Oto powody

Polecane posty

Gość przerost tresci nad formaa
jak nie potrafisz znalezc sobie takiego co sam to robił to twój problem, jestes typową miernota najwyrazniej

Gość gość
nie widze potrzeby znajdowania kogokolwiek do czegokolwiek, bo lubie zmiany

Gość gość
prawda w oczy kole, ze to już nie te czasy kiedy bezbronne kruche kobietki czekaly az facecik wroci i pomoże :D teraz mamy tak, że robimy co chcemy, stac nas na to, by życ jak chcemy i nikt nam nie powie, ze to nie wypada byc singlem, bo to juz jest standard :D i mi to pasuje.

Gość gość
przerost tresci nad formaa dziś Związki się zawiera po to , żeby sobie coś poprawić w zyciu>>ciekawa teoria To niby z jakiego powodu? Przecież jeśli jestem sama i miałabym się związać to tylko z kimś z kim to życie będzie lepsze niż dotychczasowe. Nie mam na myśli kwestii materialnych tylko emocjonalne.

Gość gość
ja wybrałam wersje idealną środkową,uwielbiam być sama a mój książe tylko czeka na mój znak ,chociaż właściwie mam ich dwóch ale nic wam do tego,a dzieci nie chce

Gość gość
prawda, jeśli bycie z kimś powoduje , ze jest ci gorzej, albo nawet tak samo jak samej to nie ma sensu tkwić w takiej relacji

Gość gość
nie widze sensu w stabilizacji, poniewaz w wieku 60 lat wciaz bede wygladac jak 40 wiec wciaz bedzie mnostwo do wyboru do koloru i zawsze moge sie ustabilizowac, wiec kiego to zmieniac?

Gość przerost tresci nad formaa
kobieta po 40tce to same problemy a facet dalej moze :) i to was boli :)

Gość gość
facet po 40 stce zamiast 25 latka? dobre sobie he he

Gość gość
no nie wiem chłopcze, ja mam 42 i nie sypiam z facetami w swoim wieku, każdy mój kochanek jest 8-12 lat młodszy ode mnie. Pewnie, że kiedyś to się skończy, ale z równolatkiem też za pare lat by nie było seksu, bo nuda w zwiazku, bo prostata, bo spadek jego formy. więć póki mogę to wolę młodsze pracia :)

Gość przerost tresci nad formaaa
i zawsze moge sie ustabilizowac>>tylko teraz tak ci się wydaje. v To niby z jakiego powodu? >>po prostu cioekawa ale rozumiem ze wiele osob ma takei podejscie. nie bede tlumaczyl dlaczego dla mnie ciekawa bo i tak nie zrozumiesz wiec po co sie rozpisywac. v dziś >>popracuj nad refleksem juz dwa razy zmienilem nick

Gość gość
ja mam 42 i nie sypiam z facetami w swoim wieku, każdy mój kochanek jest 8-12 lat młodszy ode mnie xxx Taa jasne :D a potem sie obudzilas :D kto by młody z taką star**** jak ty chciał :D cellulity i rozstępy masz na bank, wiec nie sciemniaj , facet po 40 duuzo jeszzce moze a wy? nawet juz dziecka z was nie bedzie bo za duze ryzyko powikłan choroba downa itp

Gość gość
No jeśli chodzi o mężczyzn po 40 i możliwości prokreacyjne to : 1.Obecnie jest plaga bezpłodności u mężczyzn 2. Nawet jeśli facet spłodzi dziecko, to również istnieje ryzyko wad genetycznych, autyzmu itd . Niestety wiek u mężczyzn również gra rolę

Gość gość
Wiek mezczyzny nie gra roli, bo nawet 80latek jest w stanie zaplodnic 16letnia suczkę, a wady genetyczne sa tylko po stronie kobiety! - jej brzuch!

Gość gość
Facet po 40 zaczyna mieć problemy z erekcja i potencja :D

Gość gość
Baba po 40-tce jest już 90% po menopauzie.

Gość gość
Taa jasne smiech.gif a potem sie obudzilas smiech.gif kto by młody z taką star**** jak ty chciał smiech.gif cellulity i rozstępy masz na bank, no patrz, a jednak są :)

Gość gość
Niestety, ile osób tyle powodów:) Na nic takie generalizowanie. Kto zgadnie dlaczego jestem sama - ten mistrz:D

Gość gość
Jeżeli mam być z kimś tylko z desperacji,bo czas ucieka, to wolę być sama. A czy Ty autorze związał byś się z kobietą, tylko z powodu swojego wieku? Wątpię. Związek, to nie jest bajka, to ciągły kompromis. A ja wolę być szczęśliwa sama, niż nieszczęśliwa z kimś.

Gość gość
Mam propozyje pieprzyc zwiazki. Milosc nie istnieje.