Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, co jest z wami?

Polecane posty

Gość gość

Od trzech dni oglądam choinki swoich znajomych na fejsie, widziałam już chyba wszystkie. Wczesniej pierogi na stolnicy, pierniczki świąteczne, w październiku grzyby porozkładane na stołach albo podłodze ( po grzybobraniu), na mikołajki prezenty w butach, szklankę po mleku i talerzyk po ciastkach dla Mikołaja. We wrześniu wszystkie mamusie wrzucały zdjęcia swoich pociech z wyprawką szkolną itd. Chyba usunę konto bo w święta będą ciurkiem leciały zdjęcia stołów z jedzeniem i prezentów pod znajomymi już choinkami a i jeszcze zdjęcia całych rodzin ubranych w odświętne ciuchy zrobione specjalnie na fejsa. To jest chore, ludzie cierpicie na ekshibicjonizm, trochę prywatności albo chociaż oryginalności, bo to jest nudne, i tak już od paru lat.

Gość gość
No i ja nie mam fejsbuka i nie mam takich problemow jak ty :D smieszą mnie fejsbukowicze, w sumie...to żal mi was :D jestescie tak beznadziejni, ze az jest to komiczne :)

Gość gość
Teraz na topie bałwany, bałwan a przy nim inne bałwany, tak co drugi post. Oczywiście wielka orkiestra, zdjęcia identyfikatorów swoich albo swoich dzieci. Czy wy nie potraficie robić fajnych rzeczy dla siebie, dzieci i rodziny a nie pod publikę - to jest takie prostackie.