Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta...

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. Jestem atrakcyjna, wysoka, wysportowana. Niestety mam mankament. Jestem rozwódką z rocznym dzieckiem. Czy znajdzie się facet, który to zaakceptuje?

Gość gość
oj oj, powodzenia

Gość gruby łysy stary
jesteś niezależna finansowo, tz. masz prace, czy szukasz faceta aby ciebie i bękarta utrzymywał?

Gość adwokat od wszystkiego
jak to się stało że taka "fajna sztuka" po rozwodzie? Co się stało?

Gość gość157
Ja wierzę że znajdziesz!! To że jesteś rozwiedziona i z dzieckiem nie oznacza że jesteś gorsza od panny. Wiadomo poznać kogoś kto zaakceptuje ciebie wraz z dzieckiem nie jest łatwo, ale zawsze trzeba mieć nadzieję. Zawsze też trzeba być sobą i nie udawać kogoś kim się naprawdę nie jest. Sam chciałbym poznać kobietę z dzieckiem tylko że starszą niż ty!!

Gość sylwunia1223
Może wejdź sobie na jakiś portal randkowy i napisz czego oczekujesz? Być może jakiś się odezwie. Możesz też spróbować na http://snapczat.pl albo jakiś takich stronach, gdzie można sobie luźno pogadać z różnymi osobami. Ja w podobny sposób poznałam swojego narzeczonego!

Gość gość157
Sylwia 1223 ma rację. Co ci szkodzi zamieścić na takiej stronie anons. A nóż widelec może akurat się ktoś trafi.

Gość gość
Wypraszam sobie "bękarta". Powoli wychodzę na prostą z finansami, znalazłam lepszą pracę. Nie chcę już być od nikogo zależna. Czemu się rozwiodłam? Bo mój ex najpierw twierdził, że nie muszę pracować i mam w spokoju kończyć studia, a potem zaczął imprezować z nieciekawym towarzystwem. Alkohol, narkotyki, hazard. A potem bił mnie.

Gość gram na nerwach yo
co się stało z poprzednim jeleniem? stracił prace? bił? zdradzał? umarł? czy był za mało kasiasty na twoje zachcianki?

Gość gość
autorko możesz pokazać fotkę?

Gość gość
Sama nie wiem czemu, ale jestem negatywnie zastawiona do takich portali. Boję się, że spotkam jakiegoś zboka :p. No, ale może warto zaryzykować.

Gość gość
Jasne, że tak.

Gość gość157
Gruby i łysy ale z ciebie Idiota. Dziecko niczemu nie jest winne. A skąd wiesz czy Ty akurat nie jesteś bękartem??!!

Gość ja tylko facet
gość dziś >>> jak to prawda to gratulować ucieczki. Jaka teraz jest sytuacja? mieszkasz z rodzicami? jakiego szukasz faceta? może troche specyfiki podaj

Gość gość
po pierwsze GDZIE mieszkasz, w jakim mieście czy wsi, bo to chyba jedne z ważniejszych kryteriów

Gość gość157
Autorko powiem ci tak Ja też nie za bardzo jestem za takimi portalami. Bo też się kiedy zawiodłem na takim portalu, ale trzeba wziąść pod uwagę że nie wszyscy są oszustami czy erotomanami.

Gość gość
Mieszkam z rodzicami, na razie nie stać mnie na nic samodzielnego, zwłaszcza, że to mała mieścinka, gdzie nawet bloku nie ma. Dojeżdżam do pracy 50 km pociągiem, jestem tylko sekretarką. Z wykształcenia jestem polonistką, szukam pracy w zawodzie, ale jest ciężko. Szukam mężczyzny stabilnego emocjonalnie, bez nałogów, lubiącego literaturę, kino, teatr. Takiego, któremu nie jest obca ironia, który lubi żartować, a kobieta nie jest dla niego gorszym partnerem do rozmowy. No i dobrze, żeby był w stanie zaakceptować moje dziecko. Oczywiście nie mówię tu o jakiejś miłości, zastępowaniu ojca. Po prostu, żeby je lubił.

Gość nie pijący
ok teraz najważniejsze pytanie, ile musi zarabiać netto, bo wiem to ważne dla każdej kobiety

Gość przerost tresci nad formaaa
uciekaj stad raz ze to forum dla kobiet a dwa ze faceci tutaj to rpzewaznie wariaci wylewajacy na kobietach swoje frustracje. idz na forum dla facetow bedzie latwiej tak mysle.

Gość gość
Nie jest to istotne, po prostu liczy się, żeby pracował lub aktywnie szukał pracy. Zresztą darmozjad i tak nie "weźmie" kobiety zarabiającej ledwo 2 tys. na rękę :p

Gość gość157
Może poszukaj pracy w innym mieście lub nawet regionie Polski. Dojazd 50km z pewnością zabiera zbyt dużo czasu. Ja np jestem z Górnego Śląska i tu dużo łatwiej o pracę Mieszkanie za 1000 się znajdzie. Nie orientuje się ile można zarobić w twoim zawodzie, lecz 2500zł chyba da się wyciągnąć. Szkoda że nie jestem w twoim wieku bo Mam wiele z tego co napisałaś.

Gość gość
Facet ktory bierze sobie samotna matke to w ciaz rzadkosc ja bym sie nie podjal.

Gość gość
misio daj jej spokoj :D

Gość gość
Jest gdzieś takie forum?

Gość gość
Myślałam nad wyprowadzką, tylko nie mam nikogo w dużym mieście. A tu są rodzice, babcie, ciocie. Zawsze jak dziecko zachoruje ktoś się nim zajmie, zawsze pomoże w awaryjnej sytuacji.

Gość 1000 pytań
autorko, palisz? pijesz alkohol? masz duże długi? masz wysokie wymagania finansowe tz. ciągłe zakupy w galeriach, itp. Gotujesz? Jesteś bałaganiara? jakie masz podejście do związku i rodziny? byłaś kiedyś prostytutką lub myślałaś to robić? brałaś kiedyś narkotyki? czy kiedyś coś ukradłaś? jakie masz nawyki finansowe, lubisz wydawać? umiesz oszczędzać? co robisz z wolnym czasem? w jaki sposób spendzasz czas z dzieckiem? jakie masz poglądy moralne? czy szybko się denerwujesz? czy popadasz w depresje? czy jesteś łatwowierna? czy masz choroby weneryczne lub czy miałaś? czy potrafisz się na czymś skupić? jakie masz układy z rodzicami? jak myślisz widzą cie inni, co by o tobie powiedzieli, jak opisali?

Gość gość157
No tak to też jest ważne żeby mieć kogoś bliskiego z kim można by dziecko zostawić od czasu do czasu. Widzę że masz poukładane w głowie bo myślisz na wszystkim. Ja mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy dla ciebie i że poznasz kogoś i że będziesz szczęśliwa.

Gość gość
poznawanie nowej osoby która w miare pasuje z charakteru i sposobu bycia jest w miare trudne, jako singielka, a jako samotna mama z dzieckiem jest 10X trudniejsze, choć zawsze jest szansa że odpowiedni facet się znajdzie, ale musi mieć wyjątkowo dobre serce, są tacy tylko problem ich znaleść, przeważnie są nieśmiali i sami do ciebie nie podejdą

Gość kompot śliwek
czy brałabyś pod uwage faceta który mieszka za granicą? jaki przedział wiekowy cie interesuje?