Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta...

Polecane posty

Gość gość
Przestancie ja nakrecac ponad 90% samotnych matek jest sama do 50 roku zycia.

Gość gość
Piję okazyjnie (np. 1-2 drinki na imprezie, czyli ok. 3 razy do roku) Nie palę i nigdy nie paliłam Nie mam żadnych długów Lubię robić zakupy jak każda kobieta, ale w granicach rozsądku Gotuję i lubię Tak, jestem bałaganiarą, nie lubię sprzątać Musisz sprecyzować pytanie o związek i rodzinę, bo sama nie wiem, co napisać. Rodzina jest dla mnie ważna. Nie byłam, nie jestem i nie myślałam Nie brałam Nie ukradłam Umiem oszczędzać, ale nie lubię. Zawsze dbam o to, żeby siebie i dziecko zdrowo żywić, kupuję dobre kosmetyki. Wolę oszczędzać na odzieży (na butach nigdy) W wolnym czasie czytam, ćwiczę, spotykam się ze znajomymi, oglądam filmy Po prostu bawię się, czytam mu książki, pokazuję obrazki, układamy klocki, itp O poglądy na co na przykład? Zależy od sytuacji Teraz już nie, ale w małżeństwie i tuż po rozstaniu zdarzało się Nie, ale jestem malo asertywna. Nie mam, nie miałam Tak Z tatą średnie, z mamą bardzo dobre. Inni widzą mnie jako nieśmiałą osobę, bo trudno nawiązuje mi się nowe znajomości. Jestem typem introwertyka, ale absolutnie nie samotnika. Lubię towarzystwo osób, które lubię. Niechętnie znajduję się w centrum uwagi. Inni mają mnie za bardzo pomocną, bo trudno mi odmawiać.

Gość gość
od 24 do 36 lat, choć nie są to jakieś sztywne ramy. Wiem, że są samotne... Każdy zasługuje na miłość, to takie smutne, że przez jedną niewłaściwą decyzję sypie się całe życie.

Gość gość
nie napisalas mu skad jestes

Gość znajomy znajomego
Mam nadzieje że kogoś znajdziesz. Mam faceta dla ciebie myśle, ale jest za stary chyba( ma 50ke), ale ma dobre serce, zaadoptował trójke dzieci z Polski( rodzeństwo ), swoich dzieci nie ma, niestety jego żona nie dała rady i go zdradziła, teraz sam wychowuje dzieci, dzieci są już spore, najmłodsza ma 13 lat, najstarsza 19. Pochodzenie ma polskie ( nazwisko )niestety nie mówi po polsku. Pasuje?

Gość poko
mam kumpla 44 lata, niestety za granica za oceanem. chyba że chcesz się przeprowadzić

Gość gość
myśle że jako samotna matka masz sporo pod górke, a faceci raczej wolą bezdzietne. Jeden plus że jak już poznasz faceta to dobra szansa że coś z tego wyjdzie, bo faktycznie będzie zainteresowany tobą na stałe na a nie tylko na szybki numerek

Gość gość
faceci wolą bezdzietne.......a czy ktoś widział PRAWDZIWEGO mężczyzne z pokolenia 25-30 lat ?

Gość gość
Życie jest niesprawiedliwe :(. Przykre, że jak dziewczyna raz źle trafi, to ciągnie się to za nią całe życie. No, ale mam dziecko, mam dla kogo żyć :). 50 lat do za dużo, mój tata ma 47 czułabym się dziwnie.

Gość gość
Autorko nie szukaj faceta na sile,jeśli jest Ci pisane poznać kogoś wartościowego to poznasz,teraz najważniejsze jest dziecko,mam identyczna sytuacje i twierdze ze stanie sie co ma sie stać,ja faceta nie bede szukać zeby tylko był jakis.najwazniejsze jest moje dziecko,jestem szczęśliwa a facet to taki dodatek bedzie to bedzie nie to nie.pozdrawiam

Gość gość
Nie szukam na siłę. Tzn.rozglądam się, ale nikt się nie trafił.