Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zaskarżyć sąsiada ,który pali non stop śmieci?

Polecane posty

Gość gość

Bo już mam dość.Nawet nie wiem skąd on bierze tyle śmieci.Przynajmniej raz w tygodniu robi wielkie śmietnisko na podwórku ,podpala i pali tak z godzine...w tym czasie nie można nawet okna otworzyć,bo wszystko by się zadymiło,z tego co się domyślam on nie korzysta z usług śmieciarki ,tylko to wszystko pali.Przez to m.in rok temu uciekły mi wszystkie pszczoły na wiosne z ula (mieliśmy 5 lat cały czas pszczoły) ,bo w lecie dymił praktycznie codziennie,dzisiaj się wkurzyłem na maxa,bo jutro mam ważną uroczystość w szkole ,dałem cały garnitur na balkon by troche przeschnął ,a ten debil zapalił ognisko i garnitur śmierdzi,nie wiem jak ja się wyrobie do jutra. Pytanie,czy za to mogę wezwać policję?Czy policja może nie mówić,kto dał zgłoszenie?(nie chce mieć z nim problemów)

Gość gość
Dzielnicowy albo policja.najlepiej nagraj telefonem bo zanim przyjada to ognisko sie skonczy.500zl mandat chyba jest za palenie smieci.robisz to do skutku.

Gość gość
Ja tez mialam takiego. Podslismy go na policje, dostal mandat i nic bo to luj i nie ma kasy wiec go to j***e a sie s******l tylko mscil potem. Jak ten twoj tez jest takim bejem to chuj mu zrobisz. Mozesz co najwyzej mu wp******ic