Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćM

Tęsknooo..

Polecane posty

Gość GośćM

Chcialabym poglaskac Cie po twarzy i po wlosach tak jak to lubiles:( teskno dzis bardzo...:( tak bardzo lubie Twoje dlonie i tak mi ich dzisiaj brakuje...

Gość gość
mój drwal mnie tak glaska pyszczek, od razu mam peeling :)

Gość gość
GośćM nie chcę Cię martwić,ale już nic z tego nie będzie....

Jestes jasnowidzem wrozka? Nawet bez twojej przepowiedni ja wiem co z tego bedzie...

Gość gość
Autorko. Czym w twoim odczuciu jest tęsknota ?

Dla mnie tesknota to takie uczucie hmm porownalabym to do uwierajacego sznurka w d***e ze stringow. Mowie calkiem serio. Zwlaszcza jesli jest to uczucie do os ktora jest b daleko i w najblizszym czasie i w tym pozniejszym nie zmienimy tesknoty w nasycenie i satysfakcje. A dla Cb?

Gość gość
uwierajace czyli?

Gość gośćM
Niewygodne jest dla mnie to uczucie. Nie lubie tesknic. To jest c*****e uczucie dla mnie. Nie chce tego u siebie. Tylko przeszkadza w zyciu. Mam nadzieje ze mi przejdzie niedlugo jak poznam kogos nowego, ciekawego...

Gość gość
to jest****?

Gość gZuza
Nie chcę ci dodawać cierpienia ale odnoszę wrażenie, że to uczucie było ci obce. Prawdziwa tęsknota wiele mówi.

Gość codalejzemna
Ja z tesknoty nie moge spac, boli mnie brzuch i stracilam apetyt i tak juz przeszło dwa tygodnie. W pracy jestem jak chodzace widmo i nie wiem co dalej, jak tak mozna, jestem wycienczona. Za kilka dni swieta a ja, niewiem jak to bedzie, chyba zostane w domu nigdzie nie wyjde a w sylwestra opatule sie kocem i przeczekam do nowego roku, sama juz niewiem.

Ja po prostu od zawsze wypieram emocje, odcinam sie od ludzi ktorzy moga sie przyczynic do mojego gorszego samopoczucia. Swoje przetesknilam juz i nie chce juz wiecej tego u siebie. Moge tesknic za osoba z ktora bede wiazac przyszlosc a ona ze mna a nie za os z ktora nic procz kol juz mnie laczyc nie bd tak jak w tym praypadku. Wczoraj mialam chwile slabosci i znow za Nim mi sie stesknilo. Dzis juz tego nie chce i przez nastepne dni rowniez. Chce po prostu sobie normalnie na nowo ukladac przyszlosc...

Gość gość
to sie chyba nazywa lek przed odrzuceniem ale nie jestem do konca pewna, chyba raczej tak

Nie wiem jak to sie nazywa. Wiem jedno. Mam gdzies juz te tesknoty i inne p*****ly. Mam chwile slabosci ale mysle ze zmieni sie to jak spotkam kogos ciekawego do zwiazku albo przynajmniej kogos odpowiedniego do seks ukladu.

Gość gość
wypierasz emocje i szukasz kogos do zwiazku ?

Zle emocje. Unikam syt ktore mi to przynosza, bardziej moze odcinam sie od czegos w miare szybko, jesli widze ze przynosi mi szkody, zle wplywa na zdrowie psychiczne, skoro i tak z niego za wiele nie zostalo..

Gość gość
tyle co nic twoj wybor;(

Gość gość
tkwisz w blednym kole