Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o mężów

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasi mężowie wyjeżdżają z kolegami np. na weekend? Mój mi robi piekło o to, że chce jechać, a ja mu nie pozwalam (weekendowe picie w jakimś większym mieście). Jego wszyscy koledzy są młodsi od niego (ma 32 lata) o 5-10 lat i tylko jeden ma dziewczynę, więc reszta jest wolna (dodatkowo studenci). I mój sobie myśli, że on też tak może. Jak jest u Was?

Gość gość
Mój mąż jeździ 2 razy w roku na ryby i mu ufam

Gość gość
Wiadomo ze chce zaliczyć, proste..

Gość gość
Tylko że to nie wyjazd na ryby...

Gość gość
No sorry ale co innego wolni studenci, a co innego żonaty facet.

Gość gość
Ja bym kazała się przebadać przed waszym seksem jak wróci

Gość bella  86
Nie wyjeżdża.

Gość gość
Okazja czyni złodzieja :D

Gość gość
a tak serio?

Gość gość
mój nie jeździ ma w dupie kolegów, czasem wyjdzie do kina z jednym i tyle, ale zeby mnie zostawic z dzecmi na dłuzej to nie.

Gość gość
Moj jezdzi tylkobz pracy, ale to 2 razy do roku i nie w weekend. Na weekendy nigdy nie wyjezdsa, w ogole to nie wychodzi nigdy z kolegami sam na piwo, bo mamy spora grupe wspolnych znajomych i zawsze wychodzimy i bawimy sie razem :-)

Gość gość
mój nigdzie nie jeździ. zwyczajnie nie ma na takie zabawy ochoty. czasem wyskoczy do kolegi z pracy na przysłowiowe piwo. Nie rozliczam go z tego. Ani nie sprawdzam. Ale jakieś weekendowe popijawy w innym mieście? nie ma takiej opcji

Gość gość
czyli mam rację mówiąc mu, że na takie akcje miał czas jak był w wieku swoich kolegów? (20-28)

Gość gość
Moj nie jezdzi. Nie mam nic przeciwko wyjsciom do kolegow na piwo albo do baru u nas w miescie. Ale jak np ostatnio chcieli jechac do krakowa to powiedzialam ze jestem przeciwna.

Gość gość
i co on na to?

Gość gość
Ja nie pozwalam, ma rodzinę, niech siedzi na tylku Czasem do brata skoczy, wypija piwko, ale bardzo rzadko

Gość gość
Mój mąż wyjeżdża z kolegami z liceum na weekendy nad morze np, na narty, kiedyś byli razem za granicą na "męskich wakacjach". Ufam mu, znam i lubię jego kolegów, nie widzę w tym nic złego. Mamy po 26 lat. Wiadomo, że podczas takiego wyjazdu nie grają w szachy, ale mają głowy na swoim miejscu. Uważam, że takie przyjaźnie trzeba podtrzymywać, bo to ogromna wartość w życiu. A jak by chciał mnie zdradzić, to i bez wyjazdu by sobie poradził...:-P

Gość gość
myslalam ze jak sie jest po 30stce to trzeba sie zajac rodzina a nie kolegami

Gość gość
Pojechal na meskie wakacje??? Ja rozumiem ze nie mozna drugiej osoby ograniczac ale dla mnie to juz przesada... Mi by bylo zwyczajnie przykro, nie mowiac juz o tym ze balabym sie co on tam wyprawia :-/ poza tym uwazam ze jak jest sie juz w zwiazku malzenskim to jednak pewien etap w zyciu sie juz konczy...nie mogl ma te wakacje zabrac tez Ciebie???/

Gość gość
Mój szwagier co jakiś czas robi sobie takie wypady w weekendy z kolegami do domku na Kaszubach.

Gość gość
tylko że ja rozumiałabym gdyby ci koledzy też mieli rodziny, dzieci, ale oni nawet dziewczyn nie mają i (tak myślę) wyśmiewają się z mojego, że ja mu nie pozwalam

Gość gość
No i nie pojecgal, aczkolwiek poklocilismy sie. Powiedzialam ze wyjazd z kolegami (kawalerami) do wiekszego miasta, to nie jest wyjscie na piwo tylko wyjazd zeby sie zabawic. I dodalam ze hak nie widzi roznicy to ha za tydzien jade z kolezanka na dyskoteke na kawe i to przesadzilo sprawe. Aczkolwiek dzis uwazam ze przesadzilam troche i moglam sie nie odzywac. Tylko z moim mezem ciezko sie gada, bo jak pytam gdzie jada i kiedy wroca ( tak orientacyjnie czy o 11 czy o 4), to on odpowiada ' nie wiem' i mnie to strasznie wkurza. Jakby z nimi pogadal i sie sprobowal dowiedzuec co planuja to byloby ibaczej, a tak ja sie od razu wkurzam, bo on nie wie i juz.

Gość gość
Wg.mnie nie powinien jechac,jesli sie uprze to nic nie zrobisz.Ty zaplanuj wyjazd z koleżanka na weekend za jakiś czas i wtedy zobaczy jak to jest przyjemnie.Jesli go to nie ruszy tzn.ze mu nie zalezy.Facet żonaty nie może się bujać z kolegami jak kawaler.

Gość gość
To jest cos nie tak ze on w ogole ma taka potrzebe zeby wyjechac bez ciebie. I na to nic nie poradzisz. Przykre to jest.

Gość gość
moje koleżanki mają rodziny, dzieci i nie w głowie im takie wypady.Czas wolny spędzają rodzinnie a nie z koleżankami

Gość gość
Mój by nigdy na taki wyjazd nie pojechał Tam się zalicza d**y, nie wiesz? Naiwna jesteś?

Gość gość
Twój mąż się nie wyszumial.. przykre

Gość gość
da się coś z tym zrobić?

Gość gość
Chyba nie, taki rozrywkowy facet Ciągnie wilka do lasu Non stop w domu nie będzie szczęśliwy

Gość gość
nieeeeeeeeeeeee