Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na hoj mi nick

Matka sie uwziela i mnie wkurza

Polecane posty

Gość na hoj mi nick

Mam 15 lat chce isc na impre do rana do psiapsi. Matka drze ryj juz od godziny, ze mi nie wolno i ze max do 23. Powiedzialam ze i tak pojde i wroce jak zechce a nie ze do 23. Powiedziala 23 albo wcale. Juz raz jej s*******ilam z domu wiec jest albo taka glupia albo taka naiwna. Ale problem mam taki - do jakiego wieku ona moze mi zabarniac takich wyjsc? Podobno 13 latek ma prawo zeznawac w sadzie a 16 latek zdawac na prawko albo sie hajtnac. 18?

Gość gość
zdychaj piizdo

Gość gość
18. Do tego momentu, jak uciekniesz starym, a coś ci się stanie, to oni mogą iść pod sąd za to i płacić. Np. jak zrobisz coś komuś to płacą za ciebie odszkodowanie, rętę. Tak, że możesz uwalić starych po uszy w g*****e, np. uciekasz z domu po kłótni (matka cie prześladowała emocjonalnie i nie wytrzymałaś), robisz coś na rejonie - i starszy mają przej***lone. Tobie nic nie grozi, najwyżej poprawczak ale to rzadko, a tym bardziej nie jak nie zrobisz komuś krzywdy, tylko coś tam innego. Ale to przemyśl temat, bo jak się nie uda, to ty masz przej***lone do usrania. Odpuść starej albo jej pokarz kto żądzi. Tylko zrób to dobrze.