Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie się tłumaczył na komendzie z różnych zarzutów i opowiadał

Polecane posty

Gość gość sylwia
19.21 o czym ty mówisz?my z mężem mamy naszą działkę od 1999 r i to była własniść tescia(kawalerska) który osobiscie był z nami załatwiać przepis u notariusza.Na moją prozbe przepisał.Zaś dom jest z mojej innwencji budowany z pieniędzy mojego ojca.

Gość gość
no i co zabrał ci ktoś twoją działkę i wybudowany przez ciebie dom? w jaki sposób?

Gość gość
no dowiem się jak ci zabrano twoją nieruchomość?

Gość gość sylwia
A jakim prawem miałby mi ktoś coś zabraćniech by tylko ktoś spróbował.!Ja piszę o tym bo nie wiem o czym wy tu w ogole gadacie?Jak kiedyś odziedziczę po moim ojcu działkę to ją napiszę na córkę...a tą co mamy na syna.

Gość gość
no szczeka tu jakaś chyba ta cała kiełbasa, że ktoś zabrał ponoć jej własność i nie chce oddać po dobroci

Gość gość sylwia
Jak by mi ktoś coś zabrał to po trupach choćby a tak długo gnębić będę i po sądach ciągać aż odda zwłaszcza jesli miałoby się to tyczyć ojcowizny mojego ojca.Póki co nic takiego nie wiem a jak sie dowiem to nie ręczę za siebie.!

Gość gość
dobra tylko że tej głupiej kiełbasie nikt nic nie zabrał bo ona nigdy nic nie miała

Gość gość
Jaka znowu tępa krowo do kogo to piszesz gimbusie?? Albo się dostosujesz do poziomu forum dla dorosłych albo wypad na gimnazjalne chaty. Chyba że temat jest o tobie wtedy znaczy że nabijasz sobie punkty :)

Gość gość
już przylazłaś tępa krowo? :D idź się lepiej wprowadź do tej swojej nieruchomości :D

Gość gość
Mnie np nie chodzi o żadną nieruchomość. Poza tym pisałam już dzieciaku, byś nazewnictwo z twojej szkoły zachował na spotkania z przyjaciółmi w podobnie nikczemnym wieku i kondycji umysłowej.

Gość gość
co ty nie powiesz roochawico? :D

Gość gość
ale o co chodzi w tym temacie?

Gość gość
Nie jestem waszą Kiełbasą, żebyście mnie tu wyzywali jak podczas sobotnich potupajek w waszej miejscowej remizie.

Gość gość
to jak tam głupia chcesz jeszcze ten cudzy dom co został sprzedany wiele lat temu?

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz post 19:52

Gość gość
po co przecież to nie do ciebie jak nie jesteś kiełbasą

Gość gość
Kiełbasa badz powazna

Gość gość
Nie jestem Kiełbasa a zgłoszsnie na policję bywa czasami ostatnią deską ratunku, po prostu.

Gość gość
Ale co ty chcesz zgłosić nie kiełba na tą policję? :D

Gość gość
Ja wiem, co chcę zgłosić, na pewno szykany, psychiczne znęcanie się pomównienia, i inwigilowanie na co mam dowody, też zdjęcia w tym fotki zniszczonego mienia i parę innych rzeczy. Jednak wstrzymam się z zawiadomieniem do czasu, aż znów szpicle psychopaty zwłaszcza ci ciągnacy ze sobą dzieci nie zaczną za mną chodzić. Chwilowo mam spokój i nie jest mi utrudniana i uniemożliwiana najdrobniejsza czynność ale obawiam się, że to chwilowa przerwa aktywności mojego gnębiciela. Uprzedzam, że jeśli znów zacznie mnię nękać nie powstrzymam się przed nim i wiele nazwisk zostanie w to wciągniętych i różne osoby będą się tłumaczyć z pobudek swoich działań. Piszę tu ponieważ jestem doprowadzona do ostateczności a psychopata co mnie nie zaskoczyło, nie życzył sobie rozmowy i kontaktu w tzw realu. A tu też mnie śledzi i obraża inwektywami na zmianę z "lepszymi dniami" gdy udaje spokojnego.

Gość gość
*przed niczym

Gość gość
Skoro nad sobą psychol nie panuje, najwyraźniej chce mieć urzędową niespodziankę przed Sylwestrem.

Gość gość
A jak mi się zechce nawet w dniu Wigilii lub święta spiszę wniosek, dla mnie bez różnicy.

Gość gość
straszysz kiełbasa, straszysz już od dawna i dalej bredzisz na kafe. zrozum wreszcie, że on się nie rozwiedzie dla ciebie głupia suko, bo ty nic da niego nie znaczysz. facet jest szczęśliwy z żoną od dawna, a z ciebie tylko się śmieje, tak samo jak wszyscy wokół

Gość gość
gorzej będzie jak wnioski spiszą: twój były kochaś, jego zona i dorosłe dziecko. dzielnicowy to ich znajomy, więc zawsze może do nich wpaść na kawę :D

Gość gość sylwia
13.19.popieram i tak samo ostrzegam.

Gość gość
kiełba znów dostała rozdwojenia jaźni :D

Gość gość sylwia
Ps.a tego dzielnicowego to mam gdzieś bo jest zakłamany i trzyma stronę kumpla po fachu i mojego chłopa też.Tak to nie będzie.!I u prrdam więcej obrażać się nie pozwolę .!

Gość gość
10.53.kto i po jaką cholere miałby się rozwodzić?

Gość gość
To jest Kiełbasa :D