Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tree

emoty w esach jak uzywacie?

Polecane posty

Gość tree

Używacie z przyzwyczajenia, nawyku czy kiedy np wstawiacie uśmiech to naprawdę macie ochotę uśmiechnąć sue do osoby do której piszecie? Czy to raczej mechaniczne? Pomijam sytuację kiedy emota jest użyta żeby nie było nieporozumień np kiedy ktoś sobie kpi i ironizuje albo pisze coś żartobliwie i dzięki emocie od razu wiadomo jaki jest wydźwięk wypowiedzi. Do mnie np pisze jeden facet służbowo i prawie zawsze wstawia uśmiech. Czy to może np oznaczać że mnie lubi i podświadomie wstawia mile emoty właśnie dlatego czy nie ma to znaczenia? Ja np zauważyłam że unikam wstawiania buziek jeśli pisze z kimś za kim nie przepadam albo kto mnie irytuje czy jest totalnie obojętny. Tego faceta nawet lubię ale używam o wiele mniej emotek od niego bo jakoś się czuję jakbym się spoufalala jeśli to robię.

Gość
to nic nie znaczy...:P strasznie nadinterpretujesz to co "robi";):P

Gość
jak ci się podoba to zrób jakiś krok do przodu, a nie zakładasz tematy na kafe.:P

Gość Tree
Nie nadinterpretuje, bo jedynie pytam, więc tak samo biorę pod uwagę i to zresztą głównie ze to nic nie znaczy. Natomiast ja wiem kiedy używam emotikonow i jeśli za kimś nie przepadam czy ktoś jest mi do bólu obojętny to nie wstawiam ciągle uśmieszkow. A ten osobnik jest zajęty,ja zresztą też.

Gość gość
używam, mam 32 lata :)

Gość tree
moja mama ma ponad 50 a tez uzywa, to wyraza emocje wiec akurat wiek znaczenia nie ma nie pytalam czy uzywacie , nie umiesz czytac ze zrozumieniem