Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezaluzjii

Zbyt powaznie traktowałam jego żarty teraz nie wiem jak z tego wybrnąć

Polecane posty

Gość bezaluzjii

Chłopak komplementował mnie, rzucał podteksty a ja łyknęłam wszystko jak młody pelikan. Myślałam, że te jego żarty coś znaczą, że rzuca mi aluzje tym czasem chyba jednak to była tylko zabawa z jego strony. Co robić aby w to nie brnąć?

Gość gość
Zapytaj się go w prost o co chodzi. Lepiej wiedzieć na czym się stoi niż się domyślać

Gość bezaluzjii
Nie mam odwagi aby go o to spytać. Boję się ośmieszenia i potem bedzie miał jeszcze wiekszą satysfakcję z tego, że to łyknełam. Jak nie traktować poważnie tego co mówi gdy on mi się podoba? :( Chciałabym być obojętna na jego "końskie zaloty". Intuicja mi mowi że on sobie robi ze mnie żarty

Gość gość
A zrobiłaś coś lub powiedziałaś co świadczyłoby o tym, że traktujesz to poważnie ? Jeżeli nie, to się nie przejmuj - dopóki nic nie powiedziałaś, nie zrobiłaś, tajemnica jest Twoja i on nic o tym nie wie :). Obróć sytuację w żart i pokaż, że też się świetnie bawisz - to najlepszy sposób, też mu powiedz komplement i natychmiast się zaśmiej lub uśmiechnij. Ma to być w żartach, tak żeby wiedział, że to żart a nie serio podchody.