Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto placzecie..

Polecane posty

Gość gość

Z powodu macierzynstwa? Jak czesto macie takie dni ktore przyciskaja was do parteru:(?

Gość gość
Prawie codziennie a corka ma dopiero 3 miesiace...

Gość gość
ja od jakiegoś czasu płaczę bardzo często, rawie codziennie, pod prysznicem lub w nocy by nikt nie słyszał. Z powodu dziecka i męża, chciałabym już przestac płakać, by to się wszystko skończyło ale nie mam odwagi i sumienia, mam dziecko.

Gość gość
Jak mały miał 0-3miesiaca praktycznie co drugi dzień ryczalam.

Gość gość
Ja mam moze dzien lub dwa w tygodniu gdy nie placze. Dziecko ma prawie pol roku.

Gość gość
Syn ma 2,5 roku, płakałam w tym czasie kilka razy. Ze wzruszenia, jak np. słyszałam o jakiejś tragedii i cieszyłam się, że mam swoje szczęście na które czekaliśmy latami :) Tak sobie właśnie uświadomiłam, że odkąd jestem mamą ogarnęłam się i nie histeryzuje.

Gość gość
ja tak raz w tygodniu, mój 5 letni syn daje tak w tyłek ze wychodze z siebie, mam jeszcze 10 miesieczna córe ale ona jest bardzo grzeczna.

Gość gość
jak mozna plakac ze jest sie mama? Ja bym wszystko dala by miec dziecko a nid moge a wy ryczycie bo jest malenstwo z wami. Co za matki z was!!

Gość gość
Przyciskaja mnie do parteru tesciowie... placze przez nich przynajmniej raz w tygodniu. Ich zycie jest tragiczne i wszystko i wszystkich za byle co potrafia skrytykowac. Sprawia im to przyjemnosc. Jak urodzilam dziecko to w ogole sie wrazliwa na wszystko zrobilam.

Gość gość
A ja placzę ostatnio często ale ze zmęczenia, naprawdę. Mąż intensywnie pracuje przed świętami (taka branża) a ja mam na glowie cały dom, trójkę dzieciakow. Zwykle odciąża mnie w obowiązkach ale teraz nie ma jak. Od 3 tygodni ciągle któreś z nich choruje, teraz są 3 dni do swiąt i rozłożyłam się ja. Nie spałam od 2 tygodni ani razu całą noc, w ciągu dnia nie ma opcji drzemki, chodzę jak zombie, jestem wyczerpana, nie wiem jak ja dociągnę do świąt, a przecież to żaden koniec :o Jest strasznie.