Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy Petru PO czy juz sie pokloniliscie swojemu wodzowi Angeli Merkel ???

Polecane posty

Gość gość
no i co? a wy, wyborcy pisu, czego dokładnie spodziewacie sie od swojej władzy??? wiem wiem, wsadzić do pierdla, rozliczyć, itp itd. pytam, jakich osobiście spodziewacie sie konkretnych pozytywnych skutków dla was? bo uchodźcy i tak bedą, szydłowa ich wpuści jak nie głosno to po cichu.

Gość gość
Wierzę w Petru wszechbankowego Stworzyciela sondaży i wywiadów I w jego pomocnicę świętą Kamilę Gasiuk-Pihowicz Prawcznikę jedyną Która wyłoniła się z .Nowoczesnej I we wszystkie banki wcielone Narodzon w mediach Umęczon pod Trybunałem Ośmieszon, memon i śmieszkujon Zstąpił do KODu Trzeciego dnia udzielon Wywiadu w TVN Siedzi po lewicy Balcerowicza Ekonomisty wszechwyprzedającego Wstąpił do Wyborczej Stamtąd przyjdzie oceniać Wszystkich zadłużonych i niezadłużonych Wierzę w Petru bankowego .Nowoczesną bankową Michnika obcowanie Kredytów przewalutowanie Pożyczek spłacanie Afer zatuszowanie Tuska powrócenie Platformy żywot wieczny

Gość gość
jeszcze nie :)

Gość gość
wypowiedzi kilku ciemniaków Polacy nie są naiwni wiedzą ze pis to zaścianek i cownięcie sie kraju w rozwoju

Gość gość
"wypowiedzi kilku ciemniaków Polacy nie są naiwni wiedzą ze pis to zaścianek i cownięcie sie kraju w rozwoju " x wygląda raczej na to że ty się "cownąłeś" w rozwoju.

Gość gaajowy
petru i reszta tej bandy broni demokracji. Ich demokracji.w stylu PO. PiS naucył się od peo-eseldowców jednego- mieć opozycję w d***e. Tak trzymać.