Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skaza białkowa a nabiał jak to jest?

Polecane posty

Gość gość

Syn ma posobno skazę białkową. Podobno bo jakieś wypryski na skórze się pojawiały, trochę leczenia było, odstawiania itd. Jeżeli już to była skaza białkowa to lekka. Tak mówi lekarz. Miał tak od mniej więcej 5 miesiąca. Dziecko na piersi. Teraz ma 8,5 miesiąca i lekarz zalecił stopniowe podawanie nabiału, kefir, jogurt. Podaje od 5 dni. Pierwszy dzień 1 łyżeczka, w 5 pół filiżanki. Po jakim czasie mogę mieć nadzieję, że wszystko ok. Na razie nie ma żadnych objawów. Lekarz zalecił po tygodniu przerwę kilka dni, a potem znowu podawać przez tydzień.

Gość gość
Syn ma posobno skazę białkową. Podobno bo jakieś wypryski na skórze się pojawiały Podobno? A to ty w tym czasie jak były wypryski z dzieckiem nie mieszkałaś??

Gość gość
Gość 15:20 Do czego wogóle ma być ten komentarz? Coraz więcej idiotow nie potrafiących czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Syn ma posobno skazę białkową. Podobno bo jakieś wypryski na skórze się pojawiały Podobno? A to ty w tym czasie jak były wypryski z dzieckiem nie mieszkałaś?? X Weź przeczytaj to jeszcze raz bo ja akurat zrozumiałam o co chodziło autorce.

Gość gość
Co za idiotka. Polonistka to ty nie jestes. Czytaj ze zrozumieniem. Autorka podala jeden objaw na podstawie ktorego stwierdzono skaze b. Podobno = nie na 100 procent.