Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie lubi gadać podczas seksu.

Polecane posty

Gość gość

Ja sobie zawsze lubię pogadać w trakcie, a on, jak ja do niego coś mówię, odpowiada mi że chce się skupić na posuwaniu. Jak go przekonać, żeby też chciał rozmawiać?

Gość gość
Bierz do ryja po kule a nie p*****l!

Gość gość
Aż sobie to wyobraziłem :) Fajny nastrój, mega podniecenie, akt miłosny, niewiele brakuje do finału... a ta w trakcie pyta "a ziemniaki to kupiłeś", "co zrobimy na kolację"... i uj strzelił cały nastrój :P

Gość gość
Ja tam wole żeby nic nie mówił :o ale wiadomo każdy ma inne upodobania. A tak na marginesie nienawidze gadek facetów typu "posuwam Cię", " czujesz go" itp. :o

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Za to mój zawsze musi zacząć gadać,gdy czuję,że zaraz dostanę orgazmu... W jednej chwili wszystko diabli biorą. Pogadać trzeba przed,a można już po i tyle w tym temacie

Gość gość
Mój też nie lubi, ja mu zamykam usta pocałunkiem :)

Gość Smof obsraniec
A Nowy w miescie jak lize mi duuupe to też nic nie mówi:-(

Gość gość
My rozmawiamy i nie ma problemu. Zwłaszcza gdy mamy seks w trójkącie z kochankiem mąż doradza kochankowi. Np. dobij do końca w cipce. Szybciej i głębiej w chodź do cipki itp...

Gość gość
Moja żona też nie lubi, co innego kochanka ;-)

Gość gość
Ja lubię kiedy mój facet do mnie mówi podczas, szczególnie na początku, np. że jestem bardzo mokra, ja też uwielbiam mu mówić jaki jest twardy itp. nas oboje to nakręca, czasem gada za dużo typu czy mnie nie boli itp. jak mam dość to go całuję ;) nie wyobrażam sobie seksu bez gadania...

Gość gość
My z mezem tez rozmawiamy, tzn. nakrecamy sie swoimi fantazjami, wtedy jestesmy jeszcze bardziej podnieceni

Gość
gość dziś hahahah :D 🖐️ ja czasem coś tam mówię, ale nie o ziemniakach gościu :D:P choć raczej wole działać i w tym jestem lepsza.;) i lubie jak facet mówi różne zberezne rzeczy.:P strasznie mnie to podnieca, nakręca. :P

Gość gość
Mój facet eks byl najlepszy po prostu mistrzowskie miał teksty. Np skakalam na górze a on do mnie teksty typu z******ta masz cipke albo czujesz go? Taaak? Dobrze czujesz? I jeszcze pytal np przy zmianie pozycji lubisz tak? I inne typu "duzy jest? Albo bierz szybciutko do buzi itp. Ooj jak sobe przypomnę to mam ciary. Pozdrawiam