Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_gość

Moj ojciec ma mnie za nieudacznika

Polecane posty

Gość załamany_gość

Witajcie Ojciec ma mnie za nieudacznika, gdyż niedawno rzuciłem studia informatyczne bo wykładane na studiach materiały mnie nie interesowały, ale programowanie to moja pasja. Pracowałem już jako programista ale musiałem się rozstać z firmami ponieważ atmosfera i komfort pracy mi nie odpowiadał, więc postanowiłem robić to tylko hobbistycznie. Długo szukałem pracy w moim mieście i znalazłem na wykładanie towarów. Mój ojciec ciągle daje mi do zrozumienia że przez całe życie nie będę tak zarabiał i wymyśla mi zawody które mnie kompletnie nie interesują. Jak znajdę sobie pracę to z pogardą na mnie patrzy a jak nie mam pracy to też z pogardą. Rozumiem że on chce żebym został dyrektorem ale nie w tym kraju. Nie siedze bezczynnie bo zacząłem uczyć sie angielskiego w domu czytając readersy. Planuje spróbować wyemigrować jakoś za rok jak się nauczę języka i spróbować za granicą pracować jako programista. Ciągle podcina mi skrzydła bo matka z siostrą maja mgr'a to ja też muszę mieć bo twierdzi że papierek za mnie zarobi pieniądze omg. Co byście zrobili na moim miejscu?? przecież nie siedze na tyłku i nie wegetuje, ale sie ucze programowania i angielskiego nie baluje co weekend raczej jestem osobą zamkniętą.

Gość gość
Rodzina hejtersko-wiejska weź ich do psychiatryka wyślij.

Gość załamany_gość
A co najśmieszniejsze żemój ojciec nie ma wykształcenia (ale ma fach w reku) i dokuczał siostrze ze studiuje i pracuje za 1200. Nienawidze mojego ojca.

Gość gość
Tez tak mialam z ojcem,. Nie przejmuj sie rob swoje.. Ja od niego cale zycie , slyszalam ze jestem nikim, nieudacznikiem, ze ze mnie nic nie bedzie. Tearz mam 30 lat same nie udane zwiazki i chodze do psychiatry,,moj "psychus" twierdzi ze to przez mojego starego wszystko.